Son dakika! CİMER Cumhurbaşkanı Erdoğan 22 Aralık günlük programı açıklandı! Asgari ücret bugün saat kaçta belli olacak?

2023 asgari ücret zammı oranı ve yeni zamlı maaşı için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi! CİMER Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı için merak edilen saati duyurdu!
Son dakika! CİMER Cumhurbaşkanı Erdoğan 22 Aralık günlük programı açıklandı! Asgari ücret bugün saat kaçta belli olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı sonrasında uzlaşma çıkmayınca devreye girmişti. Herkes önümüzdeki hafta asgari ücret tespit komisyonu tarafından 4. toplantı yapılmasını beklerken Erdoğan dün mecliste yaptığı AK Parti grup toplantısındaki konuşması ile asgari ücreti bugün belirleyeceklerini duyurmuştu. 

Cumhurbaşkanı dün külliyede sürpriz bir görüşme gerçekleştirmiş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya gelmişti. Toplantı sonrasında açıklama gelmezken gözler bugün yapılacak olan açıklamaya çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklaması için saatte belirsiz kalmıştı. 

CİMER ERDOĞAN GÜNLÜK PROGRAMI 22 ARALIK 2022

Erdoğan'ın günlük programı için beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi Erdoğan'ın günlük programı hakkında merak edilen saatleri verdi. Açıklanan programa göre Erdoğan bugün ilk olarak 12:30'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’ne Canlı Bağlantı ile katılacak. Sonrasında saat 13:00 itibari ile AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen MKYK toplantısına katılacak. 

Son dakika! CİMER Cumhurbaşkanı Erdoğan 22 Aralık günlük programı açıklandı! Asgari ücret bugün saat kaçta belli olacak?

Saat 15:30 itibari ile ise bu sefer yine AK Parti Genel Merkezi bünyesinde düzenlenecek olan MYK Toplantısı'na katılacak. Asgari ücret rakamının açıklanacağı saat ise programda yer almadı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret rakamını Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’ne katılımdan hemen önce mi yoksa MYK toplantısının hemen ardından mı açıklayacağı sorusu yanıt bulmadı. 

 Asgari ücret hakkında yapılacak olan son dakika duyurusu ve gelişmeleri sitemizden aktarılacak olup uygulamalarımız üzerinden anında aktarılacaktır. Gelişmeleri takip etmek için;

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ... 

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ...

Huawei uygulamamız için TIKLAYINIZ... 

Rakam açıklandığı anda sitemizden hemen duyurulacaktır.