Son Dakika Ziraat Bankası promosyon güncellemesi yaptı emekli maaşı promosyonu başvuru ekranı açıldı

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu Ziraat Bankası promosyon güncellemesi müjdesi geldi. Ziraat Bankası emekli promosyonu sorgulama ekranı açılırken merak edilen yeni rakam açıklandı. Ziraat Bankası promosyon yükseltecek mi?
Son Dakika Ziraat Bankası promosyon güncellemesi yaptı emekli maaşı promosyonu başvuru ekranı açıldı

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu Ziraat Bankası promosyon güncellemesi müjdesi geldi. Ziraat Bankası promosyon yükseltecek mi sorusuna beklenen yanıt sonunda verildi. Emekli maaşı alan milyonlarca kişinin beklemiş olduğu müjdeli haber sonunda geldi. 18 Ekim 2022 tarihi itibari ile emekli maaşı promosyonu rakamları güncellendi. 

Ziraat Bankası tarafından yapılan resmi açıklama ile SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini 3 sene boyunca almak için promosyon sözleşmesi imzalayan emeklilere ödenecek olan rakam ilan edildi. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada hem ödenecek rakamlar ilan edildi hem de ödenecek olan promosyon rakamı için başvuru koşulu ilan edildi. 

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ YAPTI! 

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan açıklama da promosyon güncellemesi yapılacağı ilan edildi. Yapılan güncellemede ödenecek olan yeni rakamlar;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL olmak üzere emekli maaşı promosyonu ödemesi yapılacağı ilan edildi. 

Son Dakika Ziraat Bankası promosyon güncellemesi yaptı emekli maaşı promosyonu başvuru ekranı açıldı

ZİRAAT BANKASI 2022 / 2023 EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURU EKRANI AÇILDI! EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIYOR?

Bankanın yapmış olduğu açıklamada "3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir. Başvurular 18.10.2022 tarihi itibari ile başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir" ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada promosyon ödemesi için başvuru ekranının bugün itibari ile açıldığı ilan edildi. Promosyon başvurusu yapan emekliler bir önceki tutarı ödemeden otomatik olarak başvuru yapabilecek. Sistem kalan tutarı otomatik olarak mahsup edecek. Promosyon ödemeleri ise hesaba otomatik olarak 1 Kasım 2022 tarihi itibari ile yatırılacak. 

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Emekli maaşı promosyonu başvurusu; Ziraat Bankası şubeleri, İnternet Şubesi, Ziraat Mobil (Uygulamanın güncellenmesi gerekmektedir.) ATM'ler, SMS Müşteri İletişim Merkezi (0850 220 00 00) üzerinden yapılabilecek.