Son güncellemenin ardından Akbank emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına dair ayrıntılar araştırılmaya devam ediliyor. Emekliler maaşlarını Akbank'a taşıyarak kaç TL maaş promosyonu alabiliyorlar? Akbank emekli maaş promosyonu son olarak kaç TL'ye yükseldi?
Son güncellemenin ardından Akbank emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Emekliler için bankaların sağladıkları imkanlar son dönemlerde gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere ek ödemeler yapılıyor. Maaş promosyonu alan emekli vatandaşlar kendilerine sağlanan bu önemli imkanı değerlendirmek istiyorlar. Peki Akbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasında dikkat çeken özellikler nelerdir? 

EMEKLİ MAAŞINI TAŞIYANLARA ÖDEME YAPILIYOR

Akbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için uygulanan şartların neler olduğu merak ediliyor. Buna göre müşterilerin emekli maaş hesaplarını Akbank'a taşımaları gerekiyor. Emekli maaşlarını Akbank'tan alanların promosyon hesapları yoksa veya daha önceden emekli maaş promosyonu almış ama süresi dolmuşsa bu müşteriler de promosyon alabiliyorlar. Maaş promosyonu almadan önce emeklilerin Akbank'a 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü vermeleri de gerekiyor. 

MAAŞ PROMOSYONU MİKTARLARI NE KADAR?

Akbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere ne kadar ödeme yapılacağı belirlendi. Buna göre emekli maaşları 1.500 TL'ye kadar olan müşterilere 4.650 TL maaş promosyonu veriliyor. Emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emekliler ise Akbank'tan 5.800 TL promosyon ödemesi alıyor. Emekli maaşları 2.500 TL'nin üzerinde olan emekliler ise 7.000 TL maaş promosyonu alabiliyorlar. 

EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONLARI NE ZAMAN ÖDENİYOR?

Akbank'ın emeklilere maaş promosyonlarını ne zaman ödedikleri de merak ediliyor. Buna göre maaş taşıma işlemini yapan emekliler bankayla promosyon sözleşmesi yaptıktan sonra yatan ilk emekli maaşlarının ardından maaş promosyonu ödemeleri de tek seferde nakit olarak maaş hesaplarına yatırılıyor. 

FAİZSİZ PARA ÇEKME!

Akbank tarafından emeklilere maaş promosyonunun yanında özel bir imkan da veriliyor. Buna göre emekli müşteriler maaşlarının yatacağı günden 2 gün önce bankadan para çekebiliyorlar. Bu çekilen para emekli maaşının yatması ile geri  ödenmesi halinde müşterilere herhangi bir şekilde faiz uygulanmıyor. Müşteriler kaç TL para çekmişler ise o kadarlık geri ödeme yapıyorlar.