Şubeye gitmeye gerek yok! Akbank'tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi 3 ay erteleme imkanıyla anında cebinizde

Akbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte ihtiyaç kredilerinde 3 ay erteleme imkanı ve anında başvuru şansı verildiği öğrenildi.
Şubeye gitmeye gerek yok! Akbank'tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi 3 ay erteleme imkanıyla anında cebinizde

Son dönemde ihtiyaç kredilerine olan ihtiyaçların artması ile birlikte bankalar tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyaları da artmaya başladı. Durum bu şekilde olunca da farklı fırsatlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından da bankaların bu süreçte kendilerine nasıl bir hak tanıyacakları hakkında merak edilenleri araştırmaya başladı.

AKBANK'TAN 3 AY ERTELEMELİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Konuya ilişkin vatandaşlara kampanyalı kredi hakkında ilk bilgilerden veren Akbank oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre toplamda 50 bin TL tutarındaki bu kampanyadan faydalanacak olan vatandaşların ödemelerini hem 3 ay sonra hem de 36 ay vade ile tamamlayacakları öğrenildi.

Banka tarafından verilecek olan bu 50 bin TL ihtiyaç kredisinin maliyet tablosu ise şu şekilde yayımlandı;

screenshot-182.png

Tutar = 50.000 TL

Vade Sayısı = 36 Ay

Aylık Taksit Tutarı = 3.207,58 TL

Faiz Oranı %4,21

3 AY ERTELEME İMKANI VERİLECEK!

Ödeme tablosu yayımlanan bu krediden faydalanmak isteyen kişiler için Akbank tarafından açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre kampanyadan farklı tutarlarda da faydalanmak isteyecek olan kişiler için "Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar." şeklinde bilgilendirmelerde bulunuldu.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan başvuru alanından başvuru işlemlerinin yapılabileceği gibi mobil ve şubeler üzerinden de kişiler başvuru yapabilmektedir. Kampanyaya göre başvuru yaparken teslim edilmesi gereken belgeler şu şekilde belirlenmiştir;

  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
  • Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
  • Gelir Belgesi - Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)
  • Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi