TEB faiz düşürdü! En ucuz ihtiyaç kredisi kampanyası, 3 ay erteleme imkanıyla!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere fırsat kampanyası TEB’den geldi. Faizi düşüren TEB, aylık yüzde 1,55 maliyetle ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu.
TEB faiz düşürdü! En ucuz ihtiyaç kredisi kampanyası, 3 ay erteleme imkanıyla!

Türkiye’de nakit sıkışıklığı içerisinde kalan vatandaşların tek çıkış yolları bazen bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek olabiliyor. Bu durumda da şartları değerlendirenler uygun maliyetli ihtiyaç kredisi arayışına giriyorlar. İhtiyaç kredisi çekmek için bankaların koşullarını inceleyenlerin karşılarına son dönemlerde TEB çıkıyor. TEB oldukça cazip koşullarda ihtiyaç kredisi verileceğini kamuoyuna ilan etti.

TEB FAİZİ DÜŞÜRDÜ!

İhtiyça kredisi kullanmak amacıyla banka banka kampanya araştırması yapanlar son dönemlerde TEB’in ihtiyaç kredisi kampanyasına ilgi gösteriyorlar. TEB oldukça kolay şartlarda müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırmaya başladı. Bu ihtiyaç kredisi kampanyasının iki açıdan büyük imkanları bulunuyor.

TEB’den ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler düşük faiz avantajından yararlanabiliyorlar. Bu kapsamda TEB müşterileri aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu maliyet ile başka herhangi bir bankadan ihtiyaç kredisi çekmenin imkanı bulunmuyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bundan dolayı TEB’e başvuru yaparak nakit sorunlarını en düşük maliyetle çözüyorlar.

TEB’in bir diğer avantajı ise müşterilere sunduğu 3 ay erteleme imkanı oluyor. İhtiyaç kredisi kullananlar genellikle finansal olarak çok sıkıştıkları için bu nakit desteğini istiyorlar. Dolayısıyla bir anda ödeme sürecine girmek o kişilerin bütçelerine uygun olmayabiliyor. Bu durumda olanlar için 3 ay kredi taksiti erteleme imkanı veriliyor. Müşteri TEB’den ihtiyaç kredisini çekiyor ve finansal sorununu çözüyor. İlk 3 ay boyunca herhangi bir taksit ödemesi yapmıyor ve sonraki takip eden aydan itibaren ödeme yapmaya başlıyor. Bu 3 aylık ödemesiz dönemde de bütçeler kredi ödemeleri için hazırlanabiliyor.

TEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında vade süreleri de belirlendi. Buna göre 50 Bin TL ile sınırlı kalmak kaydıyla ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. 50 Bin TL’yi aşan ama 100 Bin TL’yi aşmayan ihtiyaç kredileri ise 24 aya kadar vade ile veriliyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

TEB faiz düşürdü! En ucuz ihtiyaç kredisi kampanyası, 3 ay erteleme imkanıyla!

TEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre 36 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi aylık 388 TL taksitle çekilebiliyor. Bu kredi için müşterilerden sigorta maliyeti olarak 341 TL oluyor.