Tüm emeklilere duyuru geldi! Hemen başvuru yapana tek seferde 15 Bin TL verilecek SGK ve Bağ-KUR'lular için başladı

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ödeme müjdesi verildi. SGK'lı ve Bağ-Kur'lu tüm emeklilere bugünden itibaren 15 Bin TL'lik tek seferde ödeme yapılacak.
Tüm emeklilere duyuru geldi! Hemen başvuru yapana tek seferde 15 Bin TL verilecek SGK ve Bağ-KUR'lular için başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile birlikte en düşük emekli maaşı seçim süreci öncesinde 5500 TL'den 7500 TL'ye yükseltilmiş ve onu takip eden süreçte de seyyanen zamlar yapılmıştı.

f-33-419418248862.jpg

Tüm emeklilere duyuru geldi! Hemen başvuru yapana tek seferde 15 Bin TL verilecek SGK ve Bağ-KUR'lular için başladı- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zam açıklamaları ardından bir çok kamu ve özel bankalar da promosyon güncellemesine başladı. Emeklinin cebini doldurup yüzünü güldürecek yeni bir promosyon güncellemesi ise Denizbank tarafından yapıldı.

KİMLER 15 BİN TL ALACAK?

Denizbank tarafında yapılan açıklamada, tüm emeklilerin promosyonlardan faydalanabileceği belirtilirken şart ve koşullar da belirtildi. Bankanın açıklamalarına göre, SGK'lı ve Bağkur'lu emekliler dahil olmak üzere tüm emeklilerin 3 yıl boyunca maaş ödemelerini banka hesabından almalarını taahhüt etmeleri koşulu ile promosyonlarda faydalanabilecekleri vurgulandı. Toplam promosyon ve maaş ödemelerinin de 15 Bin TL'yi bulduğu açıklandı.denizbank-kredi.webp

MAAŞ VE PROMOSYON TUTARLARI

Denizbank'ın maaş oranları üzerinden yaptığı yeni promosyon güncellemelerine göre, 0 - 3.499 TL Arası Maaş Alanlar 3.000 TL, 3.500 TL - 7.499 TL Arası Maaş Alanlar 3.500 TL, 7.500 TL - 9.999 TL Arası Maaş Alanlar 4.500 TL, 10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar 5.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Bu durumda 10 Bin TL maaş ödemesi alan bir emekli toplamda tek seferde Denizbank'tan 15 Bin TL'lik promosyon ile birlikte ödeme alabilecekler.

Promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen emeklilerin kendilerine en yakın Denizbank şubelerine gitmeleri ya da Denizbank müşteri hizmetleri üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan emekliler başvuru yapılan ayı takip eden ay içerisinde promosyon ödemelerini alabilecekler.