Tüpe DEV ZAM! Tüp fiyatlarına 110 TL zam geldi İpragaz Aygaz Milangaz büyük küçük tüp fiyatları patladı

Tüp fiyatları güncellendi rekor zam mutfakta cebi yaktı. Piknik küçük tüp depozito fiyatı ve güncel tüp fiyatları açıklandı...
Tüpe DEV ZAM! Tüp fiyatlarına 110 TL zam geldi İpragaz Aygaz Milangaz büyük küçük tüp fiyatları patladı

Tüpe DEV ZAM! Tüp fiyatlarına 110 TL zam geldi İpragaz Aygaz Milangaz büyük küçük tüp fiyatları patladı - Seçimden hemen önce verilen müjde ile milyonlarca kişiye bedava doğalgaz kullanım hakkı verilmişti. 1 ay boyunca doğalgaz kullanan kişiler ücretsiz kullanım hakkı elde ederken ayrıca mutfaklarda kullanım içinde 12 ay boyunca 25 metreküp doğalgazın ücretsiz kullanımına devam edileceği ifade edilmişti.

Mutfak kullanımı için 12 ay boyunca ücretsiz 25 M3 doğalgaz kullanım hakkı verilmesi evinde tüp kullanan kişilerin de beklentiye girmesine neden olmuş ancak bedava mutfak tüpü bir yana zam yağmuru cepleri yaktı. Tüp fiyatlarına son 1 aylık dönemde tam 110 TL'lik rekor zam geldi.

İPRAGAZ BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ VE KÜÇÜK TÜP FİYATLARI DEPOZİTO ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Vatandaş gelen zamlarla ay sonunu getirmekte zorlanırken mutfakta bir zamda tüp fiyatlarına açıklandı. LPG'ye gelen zammın ardından beklendiği üzere tüpe de zam geldi. Zamlı büyük mutfak tüpü fiyatı

tup.jpg

ipragaz-tup.jpg

Bundan 1 ay önce 429 TL olan büyük mutfak tüpü fiyatı gelen son zamların ardından tam 110 TL'lik rekor artış yaşayarak 539 TL'ye fırladı. Küçük mutfak tüpü satış fiyatı ise 86 liradan 107 liraya ulaştı. Ne yazık ki yaşanan artış vatandaşın cebini yakarken 2 bin 189 liraya fırlayan propan tüpü de sanayide yaşanan maliyet artışı nedeni ile pek çok ürüne yeni zamların gelmesine neden olacak gibi görünüyor.

aygaz-tup-fiyati.jpg

AYGAZ BÜYÜK KÜÇÜK TÜP MUTFAK PİKNİK TÜPÜ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Tüp fiyatlarına gelen zamlar Aygaz markasında da etiketlere yansıtılırken Aygaz büyük tüp fiyatı 557 TL'ye fırladı. Küçük piknik tüp fiyatı ise 137 TL olarak açıklanırken küçük tüp Aygaz depozito fiyatı ise 180 TL olarak ilan edildi.

Tüp fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın mutfakta tencere kaynatmasını zorlaştırırken doğalgaz müjdesi nedeni ile vatandaş bir kere daha her ay 1 kere büyük mutfak tüpünün ücretsiz olarak verilmesini talep etti.