Türkiye İş Bankası kartı olanlara 150 TL'lik ödeme tanımlanacak!

2023 yılına girilmesi ile birlikte bireysel müşterileri için yeni kampanyalar geliştiren Türkiye İş Bankası, senenin ilk avantajlı kart kampanyasını tüketiciler ile paylaştı. İşte detaylar…
Türkiye İş Bankası kartı olanlara 150 TL'lik ödeme tanımlanacak!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankaların başında gelen Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedef alan banka, yeni kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Türkiye İş Bankası, mevcut müşterileri için bir kart kampanyası geliştirdiğini ifade etti. Söz konusu kampanya kapsamında yapılan harcamalar karşılığında TL hediyesi dağıtacağını belirten Türkiye İş Bankası, ilgili kampanyanın detaylarını müşterileri ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN YENİ YILIN İLK KART KAMPANYASI!

Bankacılık sektörünün en köklü isimlerinden birisi olan ve deneyimi sayesinde sektöre resmen yön veren Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte kampanyalarını güncellemeye ve ilgili başlık altına yeni kampanyalar eklemeye başladı. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterileri için bir kampanya düzenlediğini duyuran banka, detayları tüketiciler ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası kartı olanlara 150 TL'lik ödeme tanımlanacak!

Resmi internet sitesi üzerinden yeni kart kampanyasını duyuran Türkiye İş Bankası 31 Ocak tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan kampanyası kapsamında her harcama karşılığında TL hediyesi vereceğini bildirdi. Bireysel bankamatik kartları ile farklı günlerde ve tek seferde 200 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan müşterilere günlük 5 TL, toplamda ise 150 TL değerinde para puan hediyesi vereceğini ifade eden banka, ticari statülü müşterilerin kampanyadan yararlanamayacaklarını vurguladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI KART KAMPANYASI BAŞVURUSU

Maximum anlaşmalı işyerlerinden farklı günlerde ve tek seferde 200 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan tüm bireysel müşterilerine 150 TL’ye kadar para puan hediyesi vereceğini belirten Türkiye İş Bankası, kampanyanın katılım gerektirdiğini ifade etti. Kampanyadan yararlanabilmek için ilk harcamadan önce kampanyaya onay verilmesi gerektiğini belirten banka, ilgili onayın Maximum Mobil uygulaması veya İşCep üzerinden verilebileceğini bildirdi.