Ucuz taşıt kredisi ile 2. el otomobil! Halkbank 280 Bin TL veriyor, taksit hesaplaması açıklandı!

Halkbank müşterilerinin ikinci el otomobil alımlarındaki finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmek için taşıt kredisi kampanyası açıkladı. Bu kredi kampanyasına göre müşteriler aylık yüzde 1,61 faizle ikinci el taşıt kredisi çekebiliyorlar.
Ucuz taşıt kredisi ile 2. el otomobil! Halkbank 280 Bin TL veriyor, taksit hesaplaması açıklandı!

Otomobil fiyatlarında meydana gelen yükselişler araç satın almak isteyenlerin finansman sorunu yaşamalarına neden oluyor. Bu probleme ilişkin de bankalar önemli imkanlar sağlıyorlar. Normal koşullarda sıfır kilometre otomobiller için bankalar taşıt kredisi vermeye ağırlık veriyorlar. Ancak son dönemlerde bu görüntü değişti. Sıfır kilometre otomobillerin bulunurluk sorunundan dolayı vatandaşların önemli bir kısmı ikinci el araçlara yöneldiler. Bu da ikinci el taşıt kredilerini ön plana çıkardı. Halkbank da ikinci el taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerine finansman desteği sağlıyor. 

HALKBANK İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

İkinci el otomobil satın alırken bankalardan taşıt kredisi kullanabilmek hiç de kolay değil. Bankalar bu otomobillerin değerlerinin biraz daha düşük olması, olası bir geri ödeme sorunu halinde verdikleri kredileri geri alamama endişesi nedenleriyle ikinci el taşıt kredisi vermeyi tercih etmiyorlar. Ancak Halkbank tarafından müşterilere ikinci el taşıt kredisi oldukça kolay bir şekilde verilebiliyor. Müşteriler üstelik bu krediyi çekerken farklı fırsatlar elde edebiliyorlar. 

Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi için müşterilere uyguladığı aylık faiz açıklandı. Bu kapsamda müşteriler ihtiyaçları olan krediyi Halkbank'tan aylık yüzde 1,61 oranında faiz ile çekebiliyorlar. Bu düşük maliyeti bir başka bankada bulabilmek mümkün olmazken ucuz kredi fırsatı ile ikinci el otomobil sahibi olma hayalini Halkbank gerçeğe dönüştürüyor. 

Halkbank'ın müşterilere sağladığı bir diğer imkan ise 2 ay taksit erteleme olarak açıklandı. Taşıt kredisi kullanan Halkbank müşterileri eğer isterlerse kredinin ilk 2 ayında herhangi bir şekilde ödeme yapmıyorlar. Bu ödemesiz süreç sona erdiğinde ise kredi taksitleri ödenmeye başlıyor. Bu da kredi ödeme sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için müşterilere bütçelerini toparlama imkanı sağlıyor. Bu 2 ay taksit erteleme imkanını kullanmak istemeyen müşteriler ise kredi hesaplamalarına ona göre yaptırıyorlar. Tercih tamamen müşteriye bırakılıyor. 

280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Ucuz taşıt kredisi ile 2. el otomobil! Halkbank 280 Bin TL veriyor, taksit hesaplaması açıklandı!

Halkbank'tan ikinci el taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,61 oranında faiz ile yapılıyor. 48 at vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi çeken Halkbank müşterileri bankaya her ay 9.151 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 439.284 TL olarak hesaplanıyor.