Ünlü Analist Piyasayı Kasıp Kavurdu! Bitcoin İçin 100 Bin Dolar Ve 200 Bin Dolar Tahminleri!

Kripto para piyasalarında yeni bir yükseliş trendi başlarken bu fiyatlamanın ardından gelecek fiyatlamalar merak ediliyor. Ünlü analist Nicholas Merten, Bitcoin için 100 Bin Dolar tahmini yaptı.
Ünlü Analist Piyasayı Kasıp Kavurdu! Bitcoin İçin 100 Bin Dolar Ve 200 Bin Dolar Tahminleri!

Kripto para piyasalarında meydana gelen gelişmeler baş döndürmeye devam ediyor. Düşüş eğiliminin ardından Bitcoin'de yeni bir yükseliş hareketi hakim olmaya başladı. Bitcoin bir anda 63 Bin Dolar seviyesinin üzerine çıkarken bundan sonraki fiyatlamaya dair de büyük bir merak oluştu. Kripto para analisti Nicholas Merten bir değerlendirme yaparak Bitcoin için ihtiyatlı olduğunu söyledi.

100 BİN DOLAR TAHMİNİ!

Bitcoin'in 100 Bin Dolar seviyesine çıkma ihtimalini değerlendiren ünlü analist Nicholas Merten, “2022 yılının ilk çeyreği için konuşacak olursak Bitcoin'in 100 bin dolar seviyesine doğru bir ralli içerisinde olacağından herhangi bir şüphem yok. Ancak bu yükseliş bir anda olmayacak. Yavaş yavaş ve temeli sağlam bir yükseliş hareketi takip edeceğiz. Ardından da oldukça iyi bir direnç seviyesine sahip olabileceğiz. Sık sık düzeltmelerle de karşılaşabiliriz. Bu düzeltmeler çok büyük potansiyelli olabilir.” dedi.

YÜZDE 40'LIK DÜZELTME HAREKETİ

Bitcoin düzeltmelerinin çok konuşulacağını iddia eden Nicholas Merten, “2022 yılının başlarında 100 Bin Dolar seviyesine gelmiş bir Bitcoin finans piyasalarının yıldızı olacak. Ancak burada bir düzeltme hareketi olacak ve Bitcoin'de yüzde 40 oranında düşüşler meydana gelebilecek. 100 Bin Dolar seviyesine yükselen Bitcoin'i yeniden 60 Bin Dolar noktasına dönmüş hale bulabiliriz. Bitcoin önce büyük kazançlar ardından ise büyük kayıplar ile gündem olacak. Ancak bu düşüş kalıcı olmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

BİTCOİN İÇİN 200 BİN DOLAR TAHMİNİ!

Bitcoin için 2022 tahmini de yapan Nicholas Merten, “Düzeltme hareketleri bir sonraki seviyeye yükseliş için sıçrama tahtasıdır. 2022 yılında Bitcoin'in tahminlerin ötesine ulaşabileceğini öngörüyorum. Hatta 2022 yılının Kasım ayına geldiğimizde 200 BiN Dolar hedefinin gerçekleşmiş olduğunu görebileceğiz. Bitcoin'e uzun vadeli yatırım yapanlar ciddi kazançlar elde edecekler.” şeklinde belirtti.