Uzman isim açıkladı! Altın fiyatları artacak mı?

Yatırımcılar tarafından en çok merak edilenler arasında altın fiyatlarının son durumun merak edilmesinin ardından konu ile ilgili uzman isim İslam Memiş açıklama yaptı.
Uzman isim açıkladı! Altın fiyatları artacak mı?

Son dönemde altın fiyatlarında yaşanan ani yükselişlerin ardından bugün Merkez Bankası tarafından faiz kararının açıklanması ile birlikte altın fiyatları merak konusu olmuştu. Konu hakkında İslam Memiş açıklamalarda bulundu.

GRAM ALTIN İÇİN FIRSAT OLABİLİR!

Altında son durum hakkında merak edilenlere ilişkin Memiş, "Dolar’da geri çekilme olduğu taktirde yatırımcıya bir alım fırsatı olabilir. Tabi ki dolar geri çekilince altın ve gümüş gram fiyatlarında bir geri çekilme olur. Bu da altın yatırımı düşünenlere ve altın borcu olanlara bir fırsat vermiş olur. Gram altında 1.780 lira seviyesi geldiğinde alıp almayacağımıza yol arkadaşlarımızla karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

GÜMÜŞÜ OLANLARA TAVSİYELERDE BULUNDU!

Kripto paraların yükselişi hakkında merak edilenlere yanıt veren İslam Memiş, "Kripto para piyasasında yükseliş devam ediyor ancak uyardım. Kripto para piyasalardaki arkadaşların duyarlı ve dikkatli olması lazım. Sert satışlarla kripto para piyasasında sert satışlar olabilir." diyerek elinde gümüşü olanlar için ise "Elinde gümüş bulunduran arkadaşların elinde bulundurmaya devam etmesini gerektiğini söyleyebilirim. Sabah akşam gümüş tarafında bir sürpriz bekliyorum. Bir sabah bakmışsınız gümüş ons gram fiyatında ezip geçmiş altını geride bırakmış" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

ALTIN YÜKSELECEK Mİ?

Tüm bunların yanı sıra elinde altını olanlar ve altın yatırımı yapmak isteyen kişiler için açıklama yapan İslam Memiş, "Gram altın için bu hafta bin 780 lira destek seviyesini ifade ettim. Gram altında bin 780 ve bin 880 lira aralığını takip etmeye devam ediyorum. Orta ve uzun vadede 2 bin 500 lira seviyesini referans alıyoruz. Beklediğimiz seviye burası. Gram altında düşüşler alım fırsatı." demişti. Bugünkü faiz kararının ardından ise "Altın satmak için oldukça erken. 2.010 dolar ons tarafında, 1.880 lira gram tarafında önce görülmeli. Satan, bulanık suda balık arayabilir!”şeklinde konuştu.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait olup yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

Haber Editörü