Vakıfbank Bugün Duyurdu! 2017 Model Renault Marka Araç Yok Pahasına

Vakıfbank araç satış ilanlarına yeni bir duyuru dahil oldu. 2017 model araç satışı yapacağını ilan eden kurumun duyurusunda muhammen bedel düşük açıklandı. İhaleye ilk teklif verildi.
Vakıfbank Bugün Duyurdu! 2017 Model Renault Marka Araç Yok Pahasına

Araba almak isteyenler için Vakıfbank araç satış duyurusu yayımlandı. Geçtiğimiz haftanın ilanlarının tamamını yayından kaldıran banka 2 farklı araç satışı yapılacağını ilan etti. İşte söz konusu satışlara dair detaylar.

ARAÇ ALMAK İSTEYENLER İÇİN VAKIFBANK'TAN YENİ DUYURU

İkinci el araç satışı yapan Vakıfbank kendi belirlediği muhammen bedel üzerinden ihaleyi başlatıyor.

Son duyurusunda 2011 model ve 2017 model araç satışı yapacağını ilan eden banka muhammen bedelleri 124.000 TL ve 128.000 TL olarak açıkladı. 2011 model için 128.000 TL muhammen bedel belirleyen banka 2017 model araç için ise 124.000 TL değer açıkladı.

Araç Marka Model ve Fiyatları

* 2011 model araç için bilgileri ilan eden Vakıfbank, satışa çıkarılan aracın markasının Volvo modelinin ise S60 olduğunu duyurdu. İstanbul'da bulunan araç için 128.000 TL muhammen bedel belirleyen Vakıfbank, araca teklif verildiğini duyurdu.

* 2017 model araç için de detayları açıklayan Vakıfbank aracın markasının Renault olduğunu duyurdu. Vakıfbank 2017 model Renault Clio model araç için 124.000 TL muhammen bedel belirlendiğini ve araç için ilk teklifin geldiğini bildirdi.

Vakıfbank Bugün Duyurdu! 2017 Model Renault Marka Araç Yok Pahasına

Vakıfbanka araçlar için düzenlenen ihalenin 16 Eylül tarijinde sona ereceğini ilan ederken başvuruların ihale süreci sonuna kadar tamamlanmış olmasını ve ihale teklifinin verilmiş olması gerektiğini bildirdi.

ARAÇLARI GÖRMEK İÇİN

Vakıfbank'ın resmi sitesinden ilan edilen duyuruda araçların İstanbul'da yer aldığı bildirildi. Vatandaşlar bankanın gayrimenkul satış listesinden araçların hangi Vakıfbank şubesinde olduğuna ulaşabilir ve ilgili banka şubesinden araçları görebilirler.

ALMAK İSTEYENLER NE YAPACAK?

Araçları almak isteyenler başvurularını internet bankacılığı üzerinden yada banka şubelerine giderek yapacaklar. Başvuruların ardından araçlar için teklif verecek vatandaşlar en yüksek teklifi vermeleri durumunda araçları almaya hak kazanacaklar.