Vakıfbank SMS ile başvuru yapana harcamalarında 1250 TL indirim yapacak! Hemen başvurun

Kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan son kart kampanyası ile birlikte kişilerin yapacakları başvuru sonucunda 1250 TL indirim kazanacakları ifade edildi.
Vakıfbank SMS ile başvuru yapana harcamalarında 1250 TL indirim yapacak! Hemen başvurun

Ekim ayı devam ederken bankalar tarafından müşterilerine özel kampanyalar sunulmaya da devam ediyor. Son olarak kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda SMS ile katılım sağlayan, sözünde duran müşterileri için tam 1250 TL indirim uygulanacağı öğrenildi.

Bu kapsamda internet adresleri üzerinden yapılan duyuruya göre Vakıfbank tarafından yapılacak olan harcama sonucunda orantılı bir biçimde ne kadar indirimin uygulanacağı tek tek açıklandı. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için detaylar tek tek açıklandı!

VAKIFBANK'TAN SMS İLE BAŞVURU YAPANA 1250 TL HEDİYE!

Müşterilerine özel olarak yayımlanan bu kampanyaya göre SMS ile harcama sözü vererek Vakıfbank kartları üzerinden alışveriş yapan müşterilerine 50 TL ile 1250 TL arasında değişen tutarda indirim uygulanacağı öğrenildi. Bu tutarlar Vakıfbank tarafından şu şekilde duyuruldu;

screenshot-187.png

"Bir sözünüze 1.200 TL' ye varan indirim! VakıfBank Worldcard'la 12 ay boyunca aylık 1.500 TL harcama sözüne ilk ekstrede 50 TL indirim, 2.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 75 TL indirim, 3.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 100 TL indirim, 5.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 200 TL indirim, 10.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 500 TL indirim, 15.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 800 TL indirim, 20.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 1.200 TL indirim kazan!"

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Harcama yaparak indirim elde etmek isteyen kişiler için Vakıfbank tarafından kampanya detayları şu şekilde verildi;

  • Başvuru yapabilmek için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir.
  • Verilen harcama sözü tutarlarının toplamı kredi kartı limitinin %70'ini aşmayacaktır.
  • Bir müşteri her kartı için ayrı ayrı harcama sözü verebilir.
  • Sanal Kart ile yapılacak harcamalar ve Mobil Temassız Ödeme işlemleri Sözünle Kazan kampanyasına dahil edilecektir.
  • Ek kartlar bu kampanyadan faydalanamaz. Bu kartlar ile yapılacak harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edilmeyecektir.
  • Kampanya ilk hesap kesim tarihinden sonra yeni dönem ekstreden itibaren geçerlidir ve taahhüt süresi 12 aydır.
  • Taksitli işlemlerin toplam tutarı ilk taksitin yansıdığı ekstrede dikkate alınacaktır, diğer taksit tutarları ileri aylarda harcama taahhüdüne dahil edilmeyecektir.
  • Nakit çekim işlemleri ve Worldpuan kullanılarak yapılan harcamalar, Sözünle Kazan'a dahil edilmeyecektir.
  • Ertelemeli işlemlerde, işlemin yapıldığı tarih dikkate alınarak, ilgili ayın harcama sözü tutarına eklenerek hesaplanması gerekmektedir.
  • Harcama sözü kampanyasına ayda en fazla 3 defa, yılda 6 defa katılabilirsiniz.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank müşterilerine özel olarak yayımlanan bu kampanyaya katılmak isteyen kişilerin İnternet Bankacılığı, VakıfBank Mobil üzerinden veya uygun anahtar kodunu yazıp boşluk bırakıp kredi kartınızın son 6 hanesini 5724'e SMS göndererek katılım sağlayabileceği öğrenildi.