Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 2 Milyon TL ve üzeri KONUT KREDİSİ!

Türkiye'nin milyar liralık dev bütçeye sahip kamu bankası Vakıfbank tarafından milyonları ev sahibi yapacak olan hamle geldi. Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları belli oldu.
Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 2 Milyon TL ve üzeri KONUT KREDİSİ!

Türkiye'nin özellikle 3 büyükşehri olan İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere bir çok büyükşehrinde konut fiyatları adeta fahiş rakamlara yükselirken yeni ev almak isteyen vatandaşlar ise uygun fiyatlı kredi arayışına giriyor.

fwegjy3rjkk7fbfybaci7q.webp

Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 2 Milyon TL ve üzeri KONUT KREDİSİ!- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkilileri ile bakanlıklar tarafından ülke genelindeki büyükşehirlerdeki konut kıtlığı ve satışların durgunluğuna darbe vuracak büyük hamle geldi. Kamu bankalarından olan Vakıfbank, 2 Milyon TL ve üzeri konut kredisi kampanyasını resmi web adresi üzerinden açıkladı.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank'ın SarıPanjur Konut Kredisi kapsamına aldığı kredisinin detayları belli oldu. Konut kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların, Aralarında birer boşluk bırakarak KONUT, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS göndermeleri gerekiyor. Ayrıca tüm konut kredilerinin vade ve diğer koşulları için de Vakıfbank il ve ilçe şubeleri ziyaret edilebilir.

elswkwl.jpg

10 BİN TL, 500 BİN TL VE 2 MİLYON TL ÜZERİ İÇİN AÇIKLANDI

Konut Kredilerine ilişkin olarak "Sarı Panjur Konut Kredisi" kampanyasını açıklayan Vakıfbank, 10.000 - 500.000 TL aralığındaki konut kredileri için yüzde 3,19 faiz oranı açıkladı. Ödeme vadesi de 3 ay ile 120 ay arasında değişiklik gösteriyor. 500.001 TL ile 2.000. 000 TL aralığındaki konut kredisi için belirlenen faiz oranı %3,39 olurken 2 Milyon TL ve üzeri krediler için %3,49'luk faiz oranı açıklandı.

Sarı Panjur Konut Kredisi Kampanyasının detaylı bilgi ve içeriği için ise Vakıfbank web adresini ziyaret edebilirsiniz.