Vakıfbank'tan 40 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenlerin 3 Yıllık Faiz Maliyetleri Ne Kadardır?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile sağladığı nakit desteğinin maliyetleri ne kadardır? 40 Bin TL ihtiyaç kredisinin faiz yükü kaç TL'dir?
Vakıfbank'tan 40 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenlerin 3 Yıllık Faiz Maliyetleri Ne Kadardır?

Nakit ihtiyaçları karşısında bankaların kendilerine sundukları kredi imkanlarını değerlendiren vatandaşlar son dönemlerde kamu bankalarına yöneliyorlar. Kamu bankalarından ihtiyaç kredisi kullanmanın daha cazip bir hale geldiği bankacılık piyasasında kredi başvuruları da bu yönde şekilleniyor. Peki Vakıfbank hangi imkanlarla müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırıyor? 40 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak için Vakıfbank'ı tercih edenler ne kadar faiz ödemesi yapıyorlar?

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ GENEL KOŞULLARI NELERDİR?

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler bankanın sağladığı koşulları merak ediyorlar. Vakıfbank müşterileri nakit olarak desteklerken bunun belirli mali şartları bulunuyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çektiklerinde bir miktar faiz yükünü göze alıyorlar. Bu faiz yükü de ihtiyaç kredilerinin ana maliyetlerini oluşturuyor. Ancak Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranı incelendiğinde bankacılık piyasasında şu anda makul bir faiz oranı olduğu görülüyor.

Vakıfbank dileyen müşterilere ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde 3 ay kredi erteleme imkanı tanıyor. Bu imkanı değerlendiren müşteriler bankadan nakit desteklerini alıp 3 ay boyunca herhangi bir geri ödeme yapmıyorlar. Geri ödemenin hemen başlamayışı da bazı müşterilerce avantaj olarak değerlendiriliyor. Çünkü ihtiyaç kredisi çekip bir anda kredi taksitleri ile boğuşmak istemeyen müşteriler ödemesiz dönemde bütçelerini buna hazırlamak istiyorlar. İhtiyaç kredileri zorlu ekonomik koşullar için çekildiğinden dolayı dağılmış bütçelerde bu süre toparlanma için kullanılıyor.

Vakıfbank müşterilere bir de kolay ödeme imkanları sağlıyor. Müşteriler diledikleri gibi ihtiyaç kredileri için geri ödeme planı hazırlayabiliyorlar. Bu şekilde müşteriler bütçelerine göre ödeme yaparak zorluk içerisinde kalmıyorlar. Aylık eşit taksitli sistem en çok bilinen kredi geri ödeme planıdır. Ancak Vakıfbank müşterileri bu sistem dışına çıkabiliyorlar. 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli şeklinde de kredi geri ödemeleri yapılabiliyor.

40 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Vakıfbank'tan 40 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenlerin 3 Yıllık Faiz Maliyetleri Ne Kadardır?

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekenler aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 40 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda müşterilerin aylık taksitleri 1.643 TL olarak hesaplanıyor. Bu krediyi kullanan Vakıfbank müşterilerinin 3 yıllık faiz maliyetleri ise 19.178 TL oluyor.