Vakıfbank'tan arsa sahiplerine müjde! Arsası olana anında 75.000 TL nakit para

Bankaların kredi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Vakıfbank nakit ihtiyacı olan arsa sahiplerine yönelik yeni fırsatını açıkladı. Arsa İpoteği Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyası için başvurular başladı.
Vakıfbank'tan arsa sahiplerine müjde! Arsası olana anında 75.000 TL nakit para

Vakıfbank'tan arsa sahiplerine müjde! Arsası olana anında 75.000 TL nakit para - Ekonomik olarak zorlanan kişiler ay sonunu getirmek için bankaların kredi kampanyaları ve fırsatlarını yakın takip altına almıştı. Bankalar yeni ihtiyaç kredisi paketlerini peş peşe açıklarken ne yazık ki kredi başvurusu yapan çok sayıda kişi yüksek not ortalamasına rağmen red yanıtı almaya başlamıştı. 

Kredi çekmekte zorlanan kişilere yönelik olarak yeni fırsatı Vakıfbank açıkladı. Vakıfbank tarafından düzenlenen Arsa İpoteği Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyası ile arsa sahiplerine kolay kredi çekme imkanı sunuldu. Düzenlenen kredi paketinde arsası olan kişilere acil nakit ihtiyaçları için ipotek karşılığında kredi desteği sunulacağı ifade edildi. 

VAKIFBANK İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ! ARSA İPOTEĞİ KARŞILIĞI TAKSİTLİ KREDİ KAMPANYASI 

Nakit paraya ihtiyacım var diyen kişilere yönelik olarak düzenlenen ihtiyaç kredisi paketinde "Arsanız varsa nakdiniz var! Kendinize ya da 3. bir şahsa ait arsayı ipotek göstererek daha büyük miktarlardaki nakit ihtiyacınızı karşılamak istiyorsanız, "Arsa İpoteği Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi" tam size göre" ifadelerine yer verildi. 

Vakıfbank'tan arsa sahiplerine müjde! Arsası olana anında 75.000 TL nakit para

ARSA KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEBİLİR?

Belediye hudutları içerisinde olacaktır.

Hisseli ve üzerinde takyidat (sınırlama) olmayacaktır.

Satış kabiliyeti bulunan nitelikte olacaktır.

Kredi borçlusuna ve/veya eş, çocuk, akraba da dahil olmak üzere bir başka şahsa ait olabilecektir.

Kredi paketinden arsa tapusu olan ya da arsa tapusu ibraz edebilecek herkes yararlanabilecek. Kredi üst limiti ise arsanın ekspertiz işlemi ile belirlenen değeri üzerinden hesaplanacak.