Vakıfbank'tan borçları tek kalemde silecek kampanya! Müşterilerine özel 20 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek

Vakıfbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte müşterilerine özel 20 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.
Vakıfbank'tan borçları tek kalemde silecek kampanya! Müşterilerine özel 20 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek

Vakıfbank'tan tüm ihtiyaçlara ilaç gibi gelecek kampanya duyuruldu! 24 ay taksit imkanı ile verilen bu kampanya dahilinde başvuru yapan müşterilere anında 20 bin TL verileceği öğrenildi.

VAKIFBANK'TAN 20 BİN TL TUTARINDA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İhtiyaçlarını karşılamak için bankalar tarafından verilen ihtiyaç kredisine başvuru yapacak kişiler için Vakıfbank, verilecek olan kredilere ilişkin yapılan açıklamalarda örnek ödeme planı ile birlikte başvuru için gerekli olan detaylara yer verdi. 20 bin TL ve daha farklı tutarlarda başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan detaylar şu şekilde açıklandı;

  • 36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.
  • Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.
  • Müşteriler hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir.
  • Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 aydır.

ÖDEME PLANI BELLİ OLDU!

Vakıfbank tarafından vatandaşlar için duyurulan 20 bin TL değerindeki ödeme planı şu şekilde verildi;

screenshot-37-001.png

Kredi Miktarı = 20.000,00 TL

Vade Sayısı = 24 ay

Taksit Periyodu = 1

Ödemesiz Dönem = 0

Toplam Ödenecek Tutar = 32.636,14 TL

Kredi Tahsis Ücreti = 100,00 TL

Yıllık Maliyet Oranı = &67,8906

Faiz Oranı = %3,35

KKDF = %15

BSMW = %15

Taksit Tutarı = 1.359,85 TL

Ekspertiz Ücreti = 0

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR BELLİ OLDU!

24 ay taksit imkanı ile verilen 20 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için düzenlenen kampanyada vatandaşların pek çok kanal üzerinden başvuru yapabilecekleri öğrenildi. Online olarak internet sitesi ya da mobil bankacılıktan başvuru işlemlerinin tamamlanabileceği hakkında bilgilendirme yapıldığı gibi şubeler üzerinden de başvuru işlemlerinin yapılabileceği banka tarafından açıklandı. Mesai saatleri içerisinde 81 ilde yer alan Vakıfbank üzerinden başvuru işlemlerinin tamamlanabileceği öğrenilmiş oldu.