Vakıfbank'tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 300 Bin TL Konut Kredisi Desteği! Aylık Kaç TL Taksit Ödeniyor?

Vakıfbank'tan konut kredisi çekmek isteyenler kredi maliyetlerini merak ediyorlar. Vakıfbank 120 ay vadeli 300 Bin TL konut kredisi için aylık kaç TL kredi taksiti talep ediyor?
Vakıfbank'tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 300 Bin TL Konut Kredisi Desteği! Aylık Kaç TL Taksit Ödeniyor?

Ev sahibi olmanın oldukça zorlaştığı bugünlerde bankaların konut kredisi kampanyaları büyük önem kazandı. Yükselen ev fiyatları insanları konut kredisi çekmeye sevk ediyor. Konut kredisi çekmeden ev satın alma imkanları artık oldukça azaldı. Avantajlı faiz oranı ile konut kredisi veren bankalardan birisi olan Vakıfbank'ın konut kredisi kampanyası hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

VAKIFBANK KONUT KREDİSDİ KAMPANYASININ KOŞULALRI NELERDİR?

Konut kredisi çekmek için Vakıfbank'ı tercih edenler oldukça kazançlı çıkabiliyorlar. Bu konut kredisine dair ayrıntılar banka tarafından açıklandı. Bankanın verdiği bilgilere göre müşteriler satın almak istedikleri evi tespit edip Vakıfbank'a başvurmaları halinde ihtiyaçları olan konut finansmanı desteğini alabiliyorlar.

Vakıfbank konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere verilen kredilere 120 aya kadar vade uygulanıyor. 10 yıla yayılabilen konut kredisi borçları ödenebilir taksitlere bölünebiliyor. Ancak uzun vadeli konut kredisinin faiz maliyeti bir miktar daha fazla olabiliyor. Ödeme imkanı olan müşteriler daha kısa vadeli konut kredilerini tercih edip daha düşük faiz ödemesi yapıyorlar.

Vakıfbank'ın konut kredisi kullanan müşterilerine sağladığı bazı avantajlar da bulunuyor. Müşteriler kullandıkları konut kredisinin geri ödemelerini tercih edebilecekleri bir ödeme planı ile yapabiliyorlar. Bu kapsamda müşterilere 5 ayrı ödeme planını sunan Vakıfbank bunlardan birisinin tercih edilmesi istiyor. Bu doğrultuda müşteriler aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli şeklindeki ödeme planlarından birisini seçebiliyorlar.

300 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank'tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 300 Bin TL Konut Kredisi Desteği! Aylık Kaç TL Taksit Ödeniyor?

Vakıfbank'tan konut kredisi kullanmak isteyen müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uygulanıyor. 120 ay vadeli 300 Bin TL konut kredisi kullananlar bankaya her ay 4.928 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan konut kredisinin toplam maliyeti 591.433 TL olarak hesaplanıyor.

Emlak365.com