Vakıfbank'tan n11 Alışverişlerinde Sıfır Faizle Anında Kredi Hizmeti

Giderek yaygınlaşan ve bankalar ile alışveriş sitelerini bir araya getiren alışveriş kredilerinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Vakıfbank ve n11 işbirliği ile gerçekleşen bu uygulamanın detayları...
Vakıfbank'tan n11 Alışverişlerinde Sıfır Faizle Anında Kredi Hizmeti

Giderek yaygınlaşan ve bankalar ile alışveriş sitelerini bir araya getiren alışveriş kredilerinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Artık n11 alışverişlerinizi anında dijital kredi ile ödeyip şubeye gitme gereği olmadan kredinizi dakikalar içerisinde kullanabileceksiniz. Birçok alışveriş sitesinde bulunan bu özellik artık n11 alışverişlerinde de geçerli olacak. Vakıfbank ve n11 işbirliği ile gerçekleşen bu uygulama ile ilgili tüm detaylar içeriğimizde.

Vakıfbank n11 Kredisi Nasıl Alınır?

Vakıfbank n11 kredisi için tek yapmanız gereken n11 alışveriş sitesinden ya da mobil uygulamasından alacağınız ürünleri sepetinize eklemek ve ödeme adımına ilerlemek. Ödeme aşamasında ‘’Anında dijital kredi ile öde’’ seçeneğini tıklayarak online kredi başvurusu yapabilir ve harcamalarınızı bu şekilde taksitlendirebilirsiniz.

Vakıfbank'tan n11 Alışverişlerinde Sıfır Faizle Anında Kredi Hizmeti

Ödeme esnasında tercih edeceğiniz vade sayısını belirleyebilir ve sözleşmeleri elektronik ortamda onaylayarak şubeye gitmeden kredinizi kullanabilirsiniz. Yapılacak ödemeler 3D güvenlik kapsamında bilgileriniz karşı tarafa iletilmeden gerçekleştirilir ve size de alışverişinizin keyfini çıkarmak kalır.

Dijital kredi hizmetinden faydalanmanız için Vakıfbank müşterisi olmanız yeterli. Üstelik 6 ay vade ve 5.000 TL tutarla sınırlı faizsiz alışveriş kredisinden yararlanmanız da mümkün. Satın alacağınız ürünlerin toplamı 5.000 TL’yi, taksit sayısı da 6 ayı geçmiyorsa kullanacağınız krediyi %0 faiz ile geri ödeyebilir ve vade farkı ödemeden alışveriş yapma şansı elde edebilirsiniz.

Faizsiz n11 kredisi sınırlı sayıda Vakıfbank müşterisi tarafından kullanılabilecek olup bu avantajdan yararlanmak için elinizi çabuk tutmanız gerekmekte. Alışveriş tutarı 5.000 TL’yi aşıyorsa size uygun kredi faiz oranları ile dijital kredi hizmetini kullanabilir ve harcamalarınızı bu şekilde de taksitlendirebilirsiniz. Vakıfbank anında dijital kredi, n11 uygulamasında yer alan yüz binlerce üründe geçerlidir.

Vakıfbank'tan n11 Alışverişlerinde Sıfır Faizle Anında Kredi Hizmeti

Vakıfbank Müşterisi Ol, Anında Kredini Kullan

Vakıfbank hesabınız olmadığı için n11 alışveriş kredisinden yararlanamayacağınızı düşünüyorsanız bu konuyu dert etmenize hiç gerek yok. Vakıfbank mobil uygulamasını indirerek NFC özelliği olan akıllı telefonunuz ve T.C kimlik kartınızla dakikalar içerisinde Vakıfbank müşterisi olabilirsiniz. Hesap açılışından alışveriş ödemesine kadar hiçbir aşamada yerinizden kalkmanıza bile gerek yok.

Banka, dijital kredi hizmeti sunacağı müşterilerini seçme hakkına sahip olup aylık gelir, ödeme performansı ve kredi puanı gibi kriterlere göre başvuruları reddetme hakkına da sahiptir. N11 alışveriş kredisi için yalnızca ödeme ekranından gerçekleştirilecek başvurular dikkate alınmaktadır. Bunun dışında kalan kredi başvurularınız için Vakıfbank’ın diğer kredi başvuru kanallarından faydalanabilirsiniz.