Yapı Kredi Bankası kredi kapama koşullu kredi kampanyası başlattı

Bankaların kredi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını açıkladı müşterilerine kredi kapama koşullu kredi kampanyası başlattığını açıkladı.
Yapı Kredi Bankası kredi kapama koşullu kredi kampanyası başlattı

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik olarak yeni kredi kampanyasını duyurdu. Almış olduğu farklı kredileri tek bir kredi çatısı altında toplamak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında vadeyi uzatan kişiler aylık taksit tutarlarını düşürerek ödeme kolaylığına kavuşmuş oluyorlar. 

Kredi kapama koşullu kredi paketinde diğer kredi bakiyelerini kapatmaları koşulu ile Yapı Kredi Bankası müşterileri yeni kredi çekebilecekler. Kullanılan kredide vade uzadığı için kredinin aylık taksit tutarı düşmüş oluyor. Üstelik kredi başvurusu internet ve mobil şube üzerinden yapılabilecek. 

YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KAPAMA KOŞULLU KREDİ NEDİR?

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "ize özel indirimli faiz oranları ile bankamızdaki açık kredilerinizi tek kredi altında birleştirebileceğiniz Kredi Kapama Koşullu Krediniz Yapı Kredi’de! Kredi Kapama Koşullu Kredi ile size özel indirimli faiz oranlarından yararlanarak ister vadeyi uzatıp aylık ödemelerinizi azaltın, isterseniz de bankamızdaki açık kredilerinizi tek kredi altında rahatça toplayın" ifadelerine yer verildi. 

Yapı Kredi Bankası kredi kapama koşullu kredi kampanyası başlattı

Yapı Kredi Bankası borç kapatma kredisi için başvuru internet üzerinden de yapılabilecek. Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nde Krediler bölümünde yer alan Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımından sürecinizi başlatabiliyorsunuz. Yine Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden ya da Yapı Kredi şubeleri üzerinden de başvuru yapılabiliyor.