Yapı Kredi'den %0 FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ! Başvuru için SON 2 GÜN KALDI

Milyonlara ilaç gibi gelecek ve cepleri doldurarak rahatlatacak olan 15 Bin TL'lik faizsiz kredi müjdesi Yapı Kredi Bankası'ndan geldi.
Yapı Kredi'den %0 FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ! Başvuru için SON 2 GÜN KALDI

Türkiye'de pandemi krizi ile birlikte başlayan ekonomik kriz, hızla artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında vatandaşlar dar boğazda yaşam sürdürmeye çabalarken Yapı Kredi'den umut olacak faizsiz kredi fırsatı açıklandı.

paradk-rdvb-cover.jpg

Yapı Kredi'den %0 FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ! Başvuru için SON 2 GÜN KALDI- Yapı Kredi resmi web adresi üzerinden başvuru yapan ve koşulları sağlayan herkese %0 (sıfır) faizsiz 15 Bin TL kredi vereceğini duyurdu. Vakıfbank'ın başvuru şart ve koşulları şu şekilde açıklandı:

BAŞVURU İÇİN 30 EYLÜL SON GÜN

Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredili olan ve ilk kez Yapı Kredili olacak müşterilere sağlanacak olan 15 Bin TL'lik nakit avansa ilişkin olarak Kampanya'nın 7 Ağustos'ta başladığı ve 30 Eylül 2023 Cumartesi günü son bulacağı belirtildi.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?1123966-242106313.jpg

Cep telefonları üzerinden Yapı Kredi Mobil'i indirip "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan vatandaşlar kampanyadan yararlanabilecekler. Süreci tamamlamayan müşteriler Faizsiz 15 Bin TL'ye varan Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanamayacaklar. Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredili olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu banka tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecek.

15 Bin TL'ye varan Nakit Avans için kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Ekim 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecekler.

15 BİN TL İÇİN VADE ORANI BELLİ OLDU

Toplamda 15 Bin TL'ye kadar çıkan nakit avans kredi kartı fırsatını kazanan tüm vatandaşlara 6 ay vadeli geri ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca vatandaşların nakit avanslarını 15 Ekim'e kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden almaları ve hesaplarına geçirmeleri de şart.

Koşulları sağlayan tüm vatandaşlar fırsatlardan 2 gün içerisinde başvuru yapmaları halinde faydalanabilecekler.