Yarından itibaren geçerli olacak! Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi işte yeni fiyat tarifeleri

Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte köprü ve otoyol ücretlerine zam uygulandığı öğrenildi. Yeni tarifler tek tek açıklandı.
Yarından itibaren geçerli olacak! Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi işte yeni fiyat tarifeleri

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bugün vatandaşlara son dakika duyurusu yapıldı. Açıklamalara göre köprü ve otoyol geçişleri için zam uygulandığı öğrenildi. Zam hakkında yapılan duyuruda yeni rakamlar belli olurken, zammın ne zamandan itibaren geçerli olacağı hakkında da bilgilendirme yapıldı.

KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE ZAM YAPILDI!

Konu ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda gelen zamlar sonucunda 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti tek yönde 8,5 TL'den 15 liraya yükseldiği öğrenildi. Vatandaşlar için yapılan duyuruda ise KGM, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" şeklinde ifadeler ile yapılan zammın hangi tarihten itibaren geçerli olacağından bahsetti.

YENİ ÜCRET TARİFELERİ BELLİ OLDU!

Yapılan zamların ardından güncellenen rakamlar vatandaşlara duyuruldu. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda yeni rakamlar vatandaşlara şu şekilde duyuruldu;

screenshot-254.png

Aks aralığı 3.20 m'den küçük iki akslı araçlar = 15.00 TL

Aks aralığı 3.20 m ve 3.20 m'den büyük UKOMe kararı gereğince geçebilen ve geçemeyen her türlü iki akslı araçlar = 19.00 TL

3 akslı her türlü araçlar = 42.00 TL

4 ve 5 akslı her türlü araçlar = 83.00 TL

6 ve yukarı akslı araçlar = 110.00 TL

Motosikletler = 6 TL

Binek araçlar = 15 TL

Ağır vasıtalar ise türüne göre = 42 TL ile 110 TL

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün resmi internet adresi üzerinden detayların verildiği bu ücretlerin yarından itibaren geçerli olacağı öğrenildi.

Haber Editörü