Yatırım Şirketleri Açıkladı, Gümüş Fiyatları Çıldıracak! Ons Gümüş İçin Yeni Fiyat Tahminleri Ve Piyasa Analizi!

Gümüş yatırımı yapanlar fiyatların hangi seviyelere ulaşacağını merak ediyorlar. Ünlü yatırım şirketlerinden gümüş tahminleri ve analizleri geldi...
Yatırım Şirketleri Açıkladı, Gümüş Fiyatları Çıldıracak! Ons Gümüş İçin Yeni Fiyat Tahminleri Ve Piyasa Analizi!

Yatırım yaparak varlıklarını değerlendirmek isteyenler son dönemlerde gümüş yatırımına yöneldiler. Ekonomistlerin gümüşte yüksek kazanç gördüklerini belirtmelerinin ardından insanlar gümüş alımlarına yöneldiler. Gümüş fiyatlarına dair analizler ise her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başladı. İşte yatırım şirketlerinden gümüş yatırımcılarına uyarılar ve fiyat analizleri...

GÜMÜŞ YÜKSELİŞ İÇİN BU SEVİYEYİ AŞMALI

Türkiye'nin ünlü yatırım şirketleri tarafından yayınlanan son gümüş analizinde genel düşüş eğilimine dikkat çekildi. Gün içerisinde 22 dolar seviyesinde işlem gören ons gümüş için yapılan değerlendirmede gümüşe olan talebin azaldığı vurgulanarak şu ifadeler kullanıldı:

"Gümüşteki zayıflık devam ediyor. Değerli metallerde bu genel görünümden gümüş de etkilendi. Gümüş için bir ralli hedefinin yakın bir gelecekte olacağını söylemek çok zor. Tüm teknik göstergeler gümüşte genel bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Teknik seviyeler açısında ons gümüş için 23 Dolar seviyesi takip edilmeli. Gümüşün yükseliş istikrarına kavuşabilmesi için bu seviyenin aşılması gerekiyor. Ancak gümüşte genel bir düşüş eğilimi devam ediyor ve gümüş yatırımcıları oldukça temkinli davranmalılar."

Yatırım Şirketleri Açıkladı, Gümüş Fiyatları Çıldıracak! Ons Gümüş İçin Yeni Fiyat Tahminleri Ve Piyasa Analizi!

ONS GÜMÜŞ FİYAT ANALİZİ

Bir diğer yatırım şirketi olan İktisatbank ise gümüş için şu değerlendirmeyi yayınladı:

"Geçtiğimiz hafta gümüşün düşüşe geçmemesi için bir direnç göstermesine işaret etmiştik. Ons gümüş bu doğrultuda 22 dolar seviyesinin üzerinde haftayı kapatmıştı. Bu hafta gümüşün sert bir düşüş ile karşılaşmaması için 22 dolar seviyesi çok kritik olacak. Bu sert düşüşün gerçekleşmemesi için bu hafta piyasalar kapandığında ons gümüşün fiyatı 22,10 doların üzerinde olmalıdır. Bu seviyenin altında her kapanış gümüş fiyatlarının sert düşüşü anlamına geliyor. Bu sert düşüş gerçekleşirse gümür belirli bir süre toparlanma için vakit harcamak zorunda kalacak. Gümüş yatırımcılarının bu seviyeye dikkat etmeleri gerekiyor."

GÜMÜŞ İÇİN SERT YÜKSELİŞ BEKLENTİSİ

Türkiye'nin önemli yatırım şirketlerinden olan A1 Capital'den ise gümüş yatırımcılarına şu uyarı yapıldı:

"Gümüşte geçtiğimiz hafta yükseliş denemelerinin tamamı zayıf kaldı. piyasa ortamı gümüşün yükselişine uygun değildi. Teknik göstergelerde toparlanma eğilimi var diyebiliriz. Ons gümüş için hayati olan 23 dolar seviyesinin aşılmasıdır. Bu seviye aşılırsa gümüş ciddi bir sıçrama gerçekleştirecektir. Bunun dışındaki senaryolardaki tüm yükseliş hareketleri sınırlı kalacaktır."

Not: Haberimizde yer alan değerlendirmeler ilgili yatırım şirketlerine aittir. Herhangi bir şekilde yatırım kararı bu değerlendirmeler baz alınarak verilmemelidir. Haberimizde yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.