Yeni evlenen çiftlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan 150 bin TL faizsiz kredinin detaylarını açıkladı

Bir süredir yeni evlenen çiftler için verilmesi beklenen faizsiz kredi hakkında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı.
Yeni evlenen çiftlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan 150 bin TL faizsiz kredinin detaylarını açıkladı

Bugün uzun bir aranın ardından gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun süredir merak konusu haline gelen yeni evlenen çiftler için verilecek olan faizsiz krediye ilişkin bilgiler de verdi. Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanunun da önümüzdeki hafta meclise sunulacağı öğrenildi. Gençlere müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

YENİ EVLENEN ÇİFTLERE MÜJDE!!

150 bin TL değerindeki faizsiz kredi hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Evlenecek gençlerin ekonomik açıdan desteklenmesi, evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projelerimizi tamamladık. Önümüzdeki dönemde Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclisimizin takdirine sunacağız. Doğalgaz, petrol, madenlerden elde edilen devlet gelirlerinin bir kısmını buraya aktaracağız. Öncelikle aile ve gençlere yönelik pilot projeleri hayata geçirecek ve sonrasında yaygınlaştıracağız. Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız" diyerek kanunun netleştiğini ifade etti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA DUYURDU!

screenshot-57-002.png

Tüm bunların yanı sıra sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda "Evlenecek gençlerin ekonomik açıdan desteklenmesini, evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projemizin hazırlıklarını tamamladık. Aile ve Gençlik Bankası gelirleri tesis edilene kadar bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız" ifadeleri ile yeni evlenecek olan çiftlere verilecek faizsiz 150 bin TL değerindeki kredi için harekete geçildiğini ifade etti.