Yenilenmiş Mercedes Benz GLC bu fiyatla Türkiye piyasasına girdi!

Dünya otomotiv devlerinden olan Mercedes Türkiye piyasasına yeni bir araçla giriyor. Mercedes Benz GLC’nin Türkiye fiyatı açıklandı.
Yenilenmiş Mercedes Benz GLC bu fiyatla Türkiye piyasasına girdi!

Türkiye otomobil piyasasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Dünya otomotiv devlerinden olan Mercedes yenilenmiş bir modeli ile Türkiye piyasasında sahne aldı. Uzun yıllar piyasayı Mercedes Benz GLK serisi ile kontrol eden firma 2015 yılında Mercedes Benz GLC serisiyle yollara çıkmıştı. Şimdi ise bu model tamamen yenilendi.

MERCEDES BENZ GLC YENİLENMİŞ VERSİYONUYLA TÜRKİYE PİYASASINA GİRİYOR

Mercedes Benz GLC firmanın C sınıfı platformunda geliştirildi. Bu açıdan rakiplerine göre oldukça hafif olan araç üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Otomobilin içinde kavisli orta konsol ile sürücüye ait olan 12,3 inç büyüklüğündeki yüksek çözünürlüklü gösterge paneli dikkat çekiyor. 11,9 inçlik merkezi medya ekranı ise gösterge panellerine ayrı bir hava katıyor. Ayrıca yeni nesil MBUX bilgi eğlence sistemi otomobil içerisinde yer alıyor. Tamamen dijital ve akıllı bir sistem sürücülere sunuluyor.

DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ NELER?

Mercedes Benz GLC sadece dizel motor seçeneği ile satışa çıktı. 197 beygir güç üreten 2.0 litrelik ünite ile güncel 4 silindirli FAME motor araçta yer alıyor. Bunun yanında alt devirlerde motoru destekleyen yarı hibrit bir sistem bulunuyor. 0’dan 100 km’ye 8 saniyede çıkabilen Mercedes Benz GLC 100 km’de ise 5,5 litre yakıt tüketimi yapıyor. Bu modelin maksimum hızı ise 219 km ile sınırlandırıldı.

TÜRKİYE FİYATI AÇIKLANDI!

Yenilenen versiyonu ile Mercedes Benz GLC için Türkiye fiyatı açıklandı. Çok daha dinamik bir otomobil karakterine sahip olan Mercedes Benz GLC Türkiye’de GLC 220 d 4MATIC motor seçeneği ile satılacak. Bu araç için ise 3 Milyon 407 Bin 500 TL’den başlayan fiyatlar açıklandı.