Yeniliklerle dolu 2024 model Renault Clio tanıtıldı! İşte birbirinden farklı özellikleri

Renault’un çok satan modellerinden olan Renault Clio için yeni bir tanıtım yapıldı. 2024 yılında satışa çıkarılacak olan Renault Clio tanıtıldı.
Yeniliklerle dolu 2024 model Renault Clio tanıtıldı! İşte birbirinden farklı özellikleri

İlk olarak 2019 senesinde tanıtımı gerçekleştirilen Renault Clio için yeni bir adım atıldı. Bu sene marka tarafından atılan yeni bir adım ile birlikte otomobilin yenilenmesinin sağlanacağı öğrenildi. 2024 model olacak olan bu araç için birbirinden farklı şekilde düşünülmüş yeni özelliklerin bir arada barındırılacağının öğrenilmesinin yanı sıra Türkiye’de en çok satan otomobiller arasında yer aldığı bu konumundan vazgeçmeyeceği ifade edildi.

YENİLENEN LOGOSU GÖZLERİ KAMAŞTIRDI!

Araca bakıldığı zaman ilk olarak yenilenen logo büyük ilgi toplarken makyajlı Renault Clio’da bulunan değişimlerden ilk dikkat çekenler arasında diğer modellerine göre bu modelinde daha da geniş bir panjura sahip olması idi. Dış görünüş olarak renkleri ile gözleri üzerine çekmeyi başaran bu araç hakkında dikkat çekici en önemli özellik dizaynı oldu.

İç mekana bakıldığı zaman ise dış görünüşün haricinde çok farklı özellikleri kendi bünyesinde her ne kadar barındırmasa da ekranı hakkında gelen bilgilere göre 7 ya da 10 inç gösterge panelinin bulunduğu ifade edildi. Dokunmatik ekranının ise 7 ya da 9.3 inç olarak sunulduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

MOTOR SEÇENEKLERİ DE BELLİ OLDU!

2024 model Renault Clio makyajlı model hakkında yapılan bir diğer açıklama ise motor seçenekleri hakkındaydı. Motor için yapılan açıklamalara göre seçeneklere bakıldığı zaman, 65 beygirlik 1.0 litre üç silindirli atmosferikle başlayarak 90 beygirlik 1.0 litre üç silindirli turbo ile son olarak da 1.6 litre dört silindirli motor, iki elektrik motoru ve 1.2 kWsa bataryadan oluşan Clio E-Tech Full Hybrid 145 şeklinde tamamlandığı ifade edildi.

Bununla birlikte son olarak da araçta Android Auto ve Apple CarPlay destekleri ile birlikte navigasyon seçeneklerinin de yer aldığı öğrenilmiş oldu.