Yıl sonunda öde kampanyası! Hyundai i20 indirimli fiyat listesi belli oldu!

Hyundai marka sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için Mayıs kampanyaları açıklandı. Hyundai i20 için çok özel bir kampanya açıklanırken müşteriler ödemeleri yıl sonuna kadar erteletebiliyorlar.
Yıl sonunda öde kampanyası! Hyundai i20 indirimli fiyat listesi belli oldu!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın alırken firmaların kampanyaları karar verilmesinde belirleyici oluyor. Firmalar yükselen otomobil fiyatlarını düzenledikleri araba kampanyaları ile dengeleyebiliyorlar. Bazı firmalar kredi desteği verirken bazı firmalar ise nakit indirimler yapıyorlar. Hyundai ise kredi erteleme imkanı sağlayarak sıfır kilometre otomobil sahibi olmayı daha cazip hale getiriyor. Hyundai’nin Mayıs ayı kampanyaları belli oldu.

TÜRKİYE PİYASASINDA YÜKSELEN FİRMA HYUNDAİ

Türkiye’de otomobil üretimi yapan firmalar arasında bulunan Hyundai bunun avantajını pazarlama aşamasında kullanabiliyor. Fiyatları bir miktar daha düşük tutmak için alana sahip olan firma bu açıdan da satışlarda rakiplerinin önüne geçebiliyor. Bunun yanında firma düzenlediği araba kampanyaları ile müşterilere çok cazip teklifler sunabiliyor.

HYUNDAİ i20 MAYIS KAMPANYASI!

Hyundai model sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere yönelik araba kampanyaları açıklandı. Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek olan bu kampanya ile müşteriler Hyundai i20 satın alabilecekler. Bu kapsamda müşterilere çok önemli bir teklif yapılıyor. Hyundai i20 model sıfır kilometre otomobili kampanyalı fiyatla satın alacak olan müşterilere kredi kullanmaları halinde kredi erteleme imkanı sağlanıyor.

Hyundai i20 sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler kredi kullanmaları durumunda hemen kredi taksitlerini ödemeye başlamıyorlar. Mayıs ayı içerisinde kredi kullanan bu müşteriler ödemeleri Aralık ayında başlayacaklar. Bu arada geçen sürede kredi geri ödemesi yapmayacak olan müşteriler bütçelerini zorlamadan sıfır kilometre otomobil sahibi olacaklar.

HYUNDAİ i20 FİYAT LİSTESİ!

Hyundai i20 için Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak fiyat listesi şöyle açıklandı:

-Hyundai i20 1.4 MPI 100 PS Jump (Benzinli): 545.000 TL
-Hyundai i20 1.4 MPI 100 PS Jump (Benzinli - Otomatik): 625.000 TL
-Hyundai i20 1.4 MPI 100 PS Style (Benzinli - Otomatik): 635.000 TL
-Hyundai i20 1.4 MPI 100 PS Style Plus (Benzinli - Otomatik): 670.000 TL
-Hyundai i20 1.4 MPI 100 PS Elite (Benzinli - Otomatik): 700.000 TL
-Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS DCT Style (Benzinli): 675.000 TL