Yüzleri güldüren hoş geldin faizli kredi ile 20.000 TL anında hesabında! TEB ihtiyaç kredisi başvurusu başladı

Nakit ihtiyaçları için banka kredilerini tercih edeceklere TEB'in kampanyası başladı. Hoş geldin faizli krediden faydalanarak hemen hesabına yatmasını isteyenler haberimizin devamına göz atmalı.
Yüzleri güldüren hoş geldin faizli kredi ile 20.000 TL anında hesabında! TEB ihtiyaç kredisi başvurusu başladı

Günden güne artan nakit ihtiyaçları için en çok tercih edilen rota bankalar oluyor. Bankalardan kredi kullanmak isteyen binlerce kişi, öncelikle internette faiz oranlarına ilişkin araştırma yapıyor. Kamu bankaları ve özel bankalar ihtiyaç kredileri konusunda vatandaşlardan desteğini esirgemezken, faiz oranları ise eski döneme göre bir miktar yüksek.

Ancak yine de bankaların ihtiyaç kredilerinde farklı farklı kampanyaları bulunuyor. Bu kapsamda en avantajlı kredi paketlerinden birini Türkiye Ekonomi Bankası yani TEB sunuyor. '' Hoş Geldin Faizli Kredi '' adını verdikleri kampanyalı ihtiyaç kredisinde yüzde 1,85 faiz oranı uygulayan banka, ödeme konusunda da yardımcı oluyor.

TEB'den Hoş Geldin Faizli Bin lira taksitle 20.000 TL ihtiyaç kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası TEB tarafından uygulamaya geçen kredi kampanyası ile, acil paraya ihtiyacı olan kişiler nakit ihtiyaçlarını en kolay şekilde gideriyor. CEPTETEB Hoş Geldin Faizli Kredi, henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayanlar için geçerli olmakta ve 1000 - 100.000 TL'ye kadar kullanılabilmektedir. Bu kredilerde 36 aya varan vade seçeneğinin de mevcut olması ödeme konusunda büyük kolaylık sağlamaktadır.

TEB'den kullanılacak 20 bin TL'lik ihtiyaç kredisinde, yüzde 1,85 faiz oranı uygulanmakla birlikte aylık taksitler bin 83 lira, 24 aylık vadenin sonunda ise cebinizden çıkacak toplam tutar 26 bin 115 lira olmaktadır. Yani faiz ve masraflar birleştiğinde, 20 bin liralık kredi için toplam 6 bin 115 lira faiz ödemiş olacaksınız.

Yüzleri güldüren hoş geldin faizli kredi ile 20.000 TL anında hesabında! TEB ihtiyaç kredisi başvurusu başladı

Kredi tutarı: 20.000 TL

Faiz oranı: 1,85

Vade: 24 ay

Aylık taksit: 1.083 TL

Toplam ödeme: 26.115 TL

TEB'in ihtiyaç kredisine başvurmak için cep telefonunuzdan CEPTETEB mobil uygulamasını indirerek hemen başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.