Zam öncesi son fırsat! Renault Captur kampanyalı fiyat listesi açıklandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler gelecek hafta yapılacak olan zamların öncesinde acele etmeye başladılar. Renault’un çok satan modeli olan Renault Captur fiyat listesi yenilendi.
Zam öncesi son fırsat! Renault Captur kampanyalı fiyat listesi açıklandı!

Sıfır kilometre otomobiller ile alakalı olarak yeni zamların eli kulağında açıklamaları yapıldı. Döviz kurlarında yükselişlerin meydana gelmesi ile beraber araç fiyatları için zam hesaplamaları yapılmaya başlandı. Gelecek hafta bu zamlar açıklanacak ve fiyatlar en az yüzde 3 yükselecek. Araçların fiyatlarında 15 Bin TL ile 30 Bin TL arasında fiyat artışları görülebilecek. Bazı modellerin bazı donanımlarında ise fiyat artışlarının daha fazla olması bekleniyor. Bu zamlardan etkilenmemek isteyenler ise sıfır kilometre otomobil almak için harekete geçtiler.

RENAULT CAPTUR ZAM ÖNCESİ FİYAT LİSTESİ

Renault’un SUV modellerinden olan Renault Captur çok satan araçlar arasında yerini aldı. Türkiye piyasasında oldukça tutan araçlar içerisinde yer alan Renault Captur her geçen gün daha fazla kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Bu otomobili satın almak isteyenler fiyat listesi araştırmalarını yapıyorlar.

Nisan ayının sonuna kadar Renault Captur için fiyatlar daha önceden firma tarafından açıklanmıştı. O fiyatların geçerlilik süresinde son günler yaşlanıyor. Gelecek hafta bu fiyatlarda artışlar açıklanacak. Yeni fiyat listesi gelmeden güncel fiyat listesi üzerinden satışlara devam ediliyor.

Renault Captur için üç farklı donanım seçeneği bulunuyor. Hybrid özelliği olan Renault Captur için Touch Plus, Icon ve R. S. Line versiyonları satışa sunuldu. En düşük fiyat 898.900 TL olarak açıklanırken en yüksek fiyat ise 1 Milyon 28 Bin 900 TL olarak açıklandı. Icon donanımının fiyatının ise 937.900 TL olduğu belirtildi.

Öte yandan tüm Renault modellerinde geçerli olacak şekilde 50 Bin TL kredi desteği de veriliyor. Bu destek Renault Captur alımlarında da kullanılabiliyor.