Ziraat Bankamatik Kartı Olanlara Özel Kampanya! 50 TL Bankkart Para Hediye Ediliyor

Akaryakıt fiyatları cep yakmaya devam ederken Ziraat Bankası araç sahiplerine müjdeli haberi verdi! Ziraat Bankkart müşterilerine akaryakıt alışverişlerinde 50 TL Bankkart hediye edilecek!
Ziraat Bankamatik Kartı Olanlara Özel Kampanya! 50 TL Bankkart Para Hediye Ediliyor

Araç sahiplerinin son dönemde en çok mustarip olduğu konuların başında akaryakıt ürünlerine yapılan zamlar geliyor. Ziraat Bankası, devletin bankası misyonunu bu kez de akaryakıt alımlarına özel gerçekleştirdiği kampanya ile yerine getiriyor.

Araç sahiplerinin içini ısıtacak kampanya ile ilgili detaylar haberimizin devamında. Ziraat Bankası, akaryakıt alımları için özel bir kampanya düzenledi. 150 TL ve üzeri akaryakıt ile otogaz alımlarında geçerli bu kampanya, Bankkart sahiplerini fazlasıyla mutlu edecek. Akaryakıt alırken bin dereden su getiren araç sahipleri, bu özel kampanya ile birlikte bir nebze olsun rahatlayacak.

Ziraat Bankası’ndan Akaryakıt ve Otogaz Alımlarına Özel 50 TL Bankkart Lira

15 Ocak 2022 tarihine kadar gerçekleştireceğiniz 150 TL ya da üzeri akaryakıt harcamalarında 50 TL Bankkart lira kazanabilirsiniz. Bankkart mobil uygulamasını cep telefonunuza indirin ve kampanyalar sayfasında yer alan kampanya katılım butonuna tıklayın. Başvurunuz alındıktan sonra tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk akaryakıt veya otogaz alımında 50 TL Bankkart lira kazanacaksınız.

Her bir Ziraat Bankkart kullanıcısı kampanyadan bir defa yararlanabilirken kampanya için belirlenen üst sınır 50 TL’dir. Yani 15 Ocak 2022 tarihine kadar akaryakıt alımlarında Bankkart kullanmanız halinde maksimum 50 TL Bankkart lira kazanabilirsiniz. Harcama öncesinde Bankkart mobil üzerinden kampanya kaydınızı oluşturmayı sakın unutmayın. Kampanyalar sekmesinde yer alan katılım butonunu kullanmanız halinde ek bir başvuru yapmanıza gerek kalmaz. Ayrıca 50 TL Bankkart lira ödülü kazanmak için harcamanızın tek seferde en az 150 TL olması şarttır.

Ziraat Bankamatik Kartı Olanlara Özel Kampanya! 50 TL Bankkart Para Hediye Ediliyor

Kampanyadan elde ettiğiniz Bankkart liralar 29 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. Ek kart ile yapacağınız harcamalar da kampanyaya dahil olup ek kart sahiplerinin gerçekleştireceği harcamalar neticesinde kazanılan ödüller ana karta yüklenecektir. Kartınızda mevcut durumdaki Bankkart liralarla ödeme yapmanız halinde kampanyadan yararlanamazsınız.

Kartın banka kartı ya da kredi kartı özelliğinin kullanımı mümkündür. Ücretsiz Ziraat Bankası kartları dışındaki tüm kartlarla bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. İşlemin iptal edilmesi durumunda Bankkart lira yüklenimi sağlanmayacaktır. Ziraat Bankası tarafından araç sahiplerine özel düzenlenen bu kampanyadan dilediğiniz akaryakıt firmasında faydalanabilirsiniz. Çekim yapılacak pos cihazının akaryakıt ve otogaz sektörleri ile ilişkili olması yeterlidir.