Ziraat Bankası 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattı 31 Ocak'a kadar vakit var

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yılbaşı kampanyası ile faizsiz 10 bin TL nakit avans veriyor. Üstelik kampanyaya katılan kişilere aynı zamanda 150 TL bank kart lira kazanma fırsatı da sunuluyor.
Ziraat Bankası 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattı 31 Ocak'a kadar vakit var

Ziraat Bankası 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattı 31 Ocak'a kadar vakit var! 2023 senesine sayılı günler kala bankaların yılsonu kampanyaları ve yeni yıl fırsatları peş peşe duyurulmaya devam ediyor. Bu bankalardan biride Ziraat Bankası olarak öne çıkıyor. 

Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra devlet bankası olmasının da vermiş olduğu avantaj ile müşterilerine cazip kampanyalar sunan Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL nakit avans vereceğini açıklarken aynı zamanda Ziraat Bankası bank kart alan müşterilerine de 150 TL hediye bank kart lira kazanma fırsatı sundu. İşte kampanyanın detayları! 

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ 10 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS VERECEK! 

Bankanın açıklamış olduğu kampanya büyük ilgi görürken kampanyanın detayları ve başvuru şartları da belirlenmiş oldu. Yapılan açıklama ile kampanyanın sadece uzaktan müşteri edinimi ile ilk kez Ziraat Bankası müşterisi olan kişilere yönelik olarak düzenlendiği ilan edildi. 

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması şartı getirilirken yine son başvuru tarihi olarak ta 31 Ocak 2023 tarihi ilan edildi. Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması üzerinden uzaktan müşteri edinimi ile 31 Ocak tarihine kadar başvurusunu yapan kişiler bu tarihe kadar teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 28/02/2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusu yapma hakkına sahip olacak. 

Ziraat Bankası 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattı 31 Ocak'a kadar vakit var

Kartını teslim alan kişilere 1 iş günü sonrasında kampanya tanımlaması yapılacak olup faizsiz taksitli nakit avans başvurusu da yine uygulama üzerinden yapılacak. Başvurusu kabul edilen kişiler 10 bin liraya kadar taksitli nakit avansı 6 ay vadeli olarak faizsiz olarak alabilecek. Bu rakamı ya da vadeyi aşan talepler ise güncel faiz oranı üzerinden hesaplanarak verilecek.