Ziraat Bankası 25 Bin TL ihtiyaç kredisinin taksit tablosunu yayınladı!

İhtiyaç kredisi fırsatı arayanlara Ziraat Bankası oldukça avantajlı bir kampanya duyurusu yaptı. Düşük maliyetle ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan Ziraat Bankası 25 Bin TL nakit desteğini müşterilerin kullanımına sundu.
Ziraat Bankası 25 Bin TL ihtiyaç kredisinin taksit tablosunu yayınladı!

Türkiye'de yaşanan finansal problemlerden dolayı insanlar nakit kaynaklarına yönelik arayışlara hız verdiler. En kolay şekilde nakit erişimi ise bankalardan çekilecek olan ihtiyaç kredileri ile sağlanabiliyor. Bunlar belirli maliyetler karşılığında elde edilebiliyorlar ve her bankada da bu maliyetler eşit olmuyor. Bunun için de ihtiyaç kredisi aylık faiz oranları karşılaştırmalı olarak araştırılıyor. En uygun faizi buldukları yerlerden vatandaşlar ihtiyaç kredisi çekiyorlar. 

ZİRAAT BANKASI AVANTAJLI İHTİYAÇ KREDSİ KAMPANYASI!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre müşteriler uygun faizle ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahip oluyorlar. Bankaya başvuru yapan müşteriler gereksinim duydukları nakite belirli bir maliyet karşılığında kavuşabiliyorlar. Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi için uyguladığı faiz ise piyasadaki en düşük faizlerden birisi oldu. Bundan dolayı da çok sayıda vatandaş Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuruda bulunuyor. 

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı belli oldu. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,79 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bankacılık piyasasında şu anda ihtiyaç kredisi faizleri araştırıldığında bu faiz oranının ortalamanın altında olduğu görülüyor. Bu avantajla ihtiyaç kredisi çekenler kazançlı çıkabiliyorlar. Özel bankaların çoğu bu faizin çok üzerinde maliyetlerle müşterilerine ihtiyaç kredisi kullandırıyorlar. 

Ziraat Bankası'nın açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyasına göre müşteriler 36 aya kadar vade ile kredi çekebiliyorlar. Ancak bu ihtiyaç kredisinin limitinin 50 Bin TL'yi aşmaması gerekiyor. Eğer müşteri 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasında limitlerde ihtiyaç kredisi kullanmak isterse o zaman azami vade süresi otomatik olarak 24 aya düşürülüyor. 100 Bin TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanılmak istenirse banka azami kredi vadesine yine müdahale ederek 12 aya düşürüyor. Bu sınırlamalar BDDK tarafından belirlenirken tüm bankalar buna uymak zorundalar. 

25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Ziraat Bankası 25 Bin TL ihtiyaç kredisinin taksit tablosunu yayınladı!

Ziraat Bankası'ndan 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için kredi maliyet hesaplaması açıklandı. Buna göre bu kredi müşterilere aylık yüzde 1,79 faizle kullandırılıyor. 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler 36 aylık vade süresinde her ay bankaya 1.018 TL kredi taksiti ödüyorlar.