Ziraat Bankası hesabı olanlara az önce duyuru yapıldı! 150 TL daha öz ödeyeceksiniz

Kampanyaları ile yüzleri güldüren Ziraat Bankası müşterilerine peş peşe müjdeli haberler vermeye devam ediyor. Ziraat Bankası bankamatik kartı olan kişiler artık 150 TL daha az ödeyecekler!
Ziraat Bankası hesabı olanlara az önce duyuru yapıldı! 150 TL daha öz ödeyeceksiniz

Yükselen fiyatlar nedeni ile vatandaşın market alışverişi her geçen gün biraz daha pahalılaşmaya başlarken Ziraat Bankası müşterilerine müjdeli haberi verdi. Market alışverişi yapan kişilere yönelik olarak duyurulan kampanya kapsamında toplamda 150 liralık indirim yapılacağı ilan edildi! 

Ziraat Bankası müşterisi olan ve bankkart kullanan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri alışverişlerinde geçerli olmak üzere yapılacak olan alışverişlere indirim yansıtılacağı belirtildi. 1 Ekim 2022 tarihi itibari ile başlayan kampanya 31 Ekim 2022 tarihi itibari ile sona erecek. 

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYA 150 TL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye'nin en büyük bankası olarak zirvede yer alan Ziraat Bankası yeni kampanya duyuruları ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kredi kartı kampanyaları yanı sıra bankkart kampanyaları ile de öne çıkan Ziraat Bankası Kasım ayı kampanyalarını duyurdu. 

Yapılan duyuru kapsamında market alışverişlerinizde geçerli olmak üzere toplamda 150 TL bankkart lira kazanma imkanı sunuldu. 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde, farklı günlerde, tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart kazanılabilecek. Ziraat Bankası hesabı olanlara az önce duyuru yapıldı! 150 TL daha öz ödeyeceksiniz

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAZANMAK İÇİN KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankkart lira kazanarak indirimli alışveriş yapmak isteyen kişiler ilk alışverişlerini yapmadan önce Bank Kart mobil uygulaması ya da Bank Kart resmi internet sitesi üzerinden kampanya bölümünde aşağıda yer alan ekranda bulunan bilgileri doldurarak gönder butonuna basılması yeterli olacak. 

Ziraat Bankası hesabı olanlara az önce duyuru yapıldı! 150 TL daha öz ödeyeceksiniz

Kampanyaya SMS ile katılmak isteyen kişiler ise MARKET150 yazıp 4757 numarasına mesaj göndererek katılım gerçekleştirebilecekler. 31 Ekim tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan kişiler Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinden yaptıkları her 300 TL ve üzeri alışverişte 25 TL, toplamda ise 150 TL indirim kazanmış olacaklar. Söz konusu indirimler bankkart lira olarak alışveriş yaptıkları karta yüklenecek. E-ticaret üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmezken kampanyadan kazanılabilecek en yüksek puan tutarı 150 TL ile sınırlandırıldı.