Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu! Sadece 7 gününüz kaldı

Ziraat Bankası, son dönemlerde yaptığı kampanyalarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Resmi web sitesinde yayınlanan son duyuruya göre milyonlarca kişinin yararlandığı o kampanyanın 27 Eylül’de sona ereceği belirtildi. İşte detaylar
Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu! Sadece 7 gününüz kaldı

Ziraat Bankası tarafından 31 Ağustos tarihinde başlatılan kampanya 27 Eylül’de sona erecek. Özdilek üzerinden belirtilen kategorilerde yapılacak alışverişlerde +4 taksit imkanı sunulacak. Kampanya şartları ve koşullar Ziraat Bankası tarafından açıklandı.

7 GÜN SONRA BİTİYOR

7 gün sonra sona erecek kampanya göre 27 Eylül tarihine kadar Özdilek üzerinden yapılacak 2, 3 ya da 4 taksitli kırtasiye alışverişlerine +4 taksit imkanı daha sunulacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin alışveriş sırasında +4 taksit talebinin hatırlatılması gerektiği belirtildi.

BU KARTI OLANLAR YARARLANABİLECEK

Kampanya koşullarına göre kampanyadan yararlanmak isteyenlerin taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kartı olan kişilerin faydalanabileceği belirtildi. Sadece Özdilek üzerinden yapılacak kırtasiye ve giyim alışverişlerinde geçerli olacak +4 taksit kampanyasının Özdilekteyim.com’da geçerli olmayacağı açıklandı.

screenshot-1-004.pngZiraat Bankası resmi sitesi üzerinden yayımlanan kampanyanın şartları şu şekilde:

  • Kampanya 31 Ağustos - 27 Eylül 2023 tarihleri arasında Özdilek'ten yapılacak 2,3 ve 4 taksitli kırtasiye ve giyim alışverişlerinize +4 taksit verilecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.
  • Kampanya, yalnızca Özdilek'ten yapacağınız kırtasiye ve giyim alışverişlerinizde geçerli olup, Özdilekteyim.com'da geçerli değildir.
  • Artı taksit kampanyası sadece Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye iş yerlerinde 2, 3 ve 4 taksitli işlemlerde geçerlidir.
  • Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
  • Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmayacaktır.
  • Taksit sayısının toplamı, BDDK tarafından ilgili sektör için belirlenen yasal sınırı aşamayacaktır.

Banka tarafından yapılan açıklamada ise bireysel ya da ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısının BDDK kuralarına göre değişebileceği vurgulandı.