Ziraat Bankası hesabı olanlara müjde tek bir şartla 500 TL nakit para kartınıza yatırılacak

Ziraat Bankası kampanyalar ile müşterilerine yeni fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Bankkart Lira kampanya duyurusu ile 500 TL hediye para yüklemesi yapacak. İşte kampanya detayları!
Ziraat Bankası hesabı olanlara müjde tek bir şartla 500 TL nakit para kartınıza yatırılacak

Ziraat Bankası hesabı olanlara müjde tek bir şartla 500 TL nakit para kartınıza yatırılacak! Yapılan açıklama ile Ziraat Bankası yeni kampanyalarını peş peşe duyurdu. Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra aynı zamanda devlet bankası olması ile de güven veren Ziraat Bankası kampanyaları ile de adından söz ettiriyor.

Ekim ayının sona ermesine sayılı günler kala devam eden kampanyalar için de son başvuru tarihi uyarısı geldi. Ziraat Bankası bankamatik kartı olanlar için geçerli olan kampanyada bankkart müşterilerinin 500 liralık bankkart lira kazanma imkanı bulunuyor. İşte kampanyanın detayları ve bankkart lira kazanma koşulları... 

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAZANMA KAMPANYASI İLE 500 TL ÖDÜL FIRSATI! 

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan son duyuru ile elektronik alışverişi yapan kişilere 500 liraya varan bankkart lira ödülü vereceğini ilan etti. Yayımlanan duyuruda 31 Ekim 2022 tarihine kadar Ziraat Bankası Bankkart sahipleri için yapılan açıklamada yapılan alışveriş tutarına göre belirlenmek üzere 150 ya da 500 TL kazanma fırsatı sunuldu. 

Ziraat Bankası hesabı olanlara müjde tek bir şartla 500 TL nakit para kartınıza yatırılacak

Yapılan duyuruda "Bankkart'ınız ile elektronik eşya sektöründe faaliyet gösteren üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 2.000 TL - 9.999 TL arası alışverişinize 150 TL, 10.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL Bankkart Lira verilecektir" ifadelerine yer verildi. 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak elektronik alışverişleri bu sayede Ziraat Bankası müşterileri için bir fırsata dönüşmüş olacak. 

Ziraat Bankası hesabı olanlara müjde tek bir şartla 500 TL nakit para kartınıza yatırılacak

ZİRAAT BANKASI BANKAMATİK KARTI BANKKART LİRA KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin ilk olarak kampanyaya katılmaları gerekecek. Kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yer alan kampanyalar bölümünde bulunan formu dolduran kişiler katılmış olacaklar. Yine Ziraat Bankası Bakkart mobil şube uygulaması ve Bankkart internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilecek. 

Başvuru yapan kişiler yapacakları en az 2 bin TL en yüksek 9 bin 999 liraya kadar yapacakları alışverişlerde 150 TL bankkart lira, 10 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 500 TL Bankkart lira ödülü kazanacaklar. Kampanyaya başvuru yaparak harcamasını yapan kişilere ödül olarak bankkart lira yüklemesi işlem sonrasında anında yapılacak.