Ziraat Bankası Satılık İkinci El Araçlar: 105 Bin Liraya Ford Focus!

İkinci el araba ilanları arayan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası satılık araç ilanlarını güncelledi, 105 bin liraya Ford satışa sunuldu.
Ziraat Bankası Satılık İkinci El Araçlar: 105 Bin Liraya Ford Focus!

Araba satın almak isteyen kişiler yükselen araç fiyatları nedeni ile mağdur olmaya devam ederken süreçte bankaların satılık araba ilanları da uygun fiyatları nedeni ile yakından takip ediliyor. İkinci el araç almak isteyen kişilere hitap eden satış ilanları bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanıyor.

Ziraat Bankası satılık araç ilanları ile farklı fiyatlarla her türlü bütçeye hitap etmeyi başarırken farklı markalara ait olan çok sayıda mode araç ilana çıkmış bulunuyor. Binek araçların yanı sıra ilanlarda ticari araçlar ve iş makineleri de yer alıyor.

ZİRAAT BANKASI 105 BİN LİRAYA İKİNCİ EL FORD FOCUS SATIYOR!

2011 model Ford Focus araba modeli için verilen ilanda satış fiyatı sadece 105 bin lira olarak yer alırken farklı markalara ilişkin çok sayıda modele de yine ilanlarda yer verildi. 2013 model Renault Fluence modelinde satış fiyatı 97 bin lira olurken 2014 model Skoda Superb modeli için ise satış fiyatı 220 bin lira olarak ilanlarda yer aldı.

Ziraat Bankası Satılık İkinci El Araçlar: 105 Bin Liraya Ford Focus!

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK ARAÇ NASIL ALINIR, İKİNCİ EL BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası satılık araç ilanları bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup ilgilenen araca teklif verilebilmesi için mutlaka en yakın Ziraat Bankası şubesine başvuru yapılarak aracın ilanda belirlenen muhammen bedelin yüzde 6'sı tutarında teminat yatırılır. Sonrasında şubede size verilecek olan araç şartnamesinin her sayfası imzalanır.

Doldurulan evraklar banka tarafından incelenir ve uygun bulunması durumunda kişiye giriş için onay verilerek kayıtlı cep telefonu üzerinden sisteme giriş için gerekli şifre gönderilir. Şifre ve kullanıcı adı ile sisteme giriş yapan kişi teklif ver butonuna basarak sisteme teklifini iletmiş olur. Teklif verilmesi ile sayaçta geri sayım başlar.

30 dakika içerisinde bir başkası teklif vermezse bu durumda en yüksek teklif sahibi olan kişi olan ilk teklif sahibi aracı satın almaya hak kazanır. Bir başkası tekilf verirse bu durumda 30 dakikalık sayaç yeniden çalışmaya başlar ve süreç sayaç sıfırlanana kadar devam eder. Aracı satın alan kişi ödemesini peşin yapmak zorundadır.