Ziraat Bankası'ndan 85 milyon için %3,09 FAİZLİ KONUT KREDİSİ! 1,2 ve 3 Milyon TL'lik ev satın almak isteyenlere

Türkiye'nin dev bütçeli kamu bankası Ziraat tarafından Türkiye'deki her bir vatandaşı kapsayan kredi musluğu açıldı. Herkes ev sahibi olabilecek. İşte Ziraat Bankası'nın konut kredisinin detayları...
Ziraat Bankası'ndan 85 milyon için %3,09 FAİZLİ KONUT KREDİSİ! 1,2 ve 3 Milyon TL'lik ev satın almak isteyenlere

Ülke genelinde giderek artan konut fiyatlarına Ziraat Bankası'ndan balyoz gibi bir atak. Yaşanan kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıkları, fahiş ev fiyatlarına umut olacak konut kredisinin detayları açıklandı.

para-sayma-yontemleri-ofix-blog.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de ortak çalışmaları sonucunda kamu bankalarına düşük faizli konut kredisi vermeleri yönündeki talimatlar yerini buluyor. Ziraat Bankası herkesi ev sahibi yapmak için harekete geçti.

KONUT KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Gelir beyanı bulunan tüm vatandaşlara konut kredisi sağlanacak. Ziraat Bankası'nın yaşadıkları illere bağlı en yakın şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunan her T.C. vatandaşı değerlendirmeye alınacak. Çalışan, emekli, Bağkurlu ve SSK'lı fark etmeksizin 1,2 ve 3 milyon TL'ye kadar ev sahibi olmak isteyenlere 500 Bin TL'lik kredi ön onaylı verilecek.

elikit.jpg

Bankanın resmi web sitesi adresinde yer alan faiz ve kredi oranları incelendiğinde 500 Bin TL'lik bir konut kredisi almak isteyenlere faiz oranı %3,09 olarak belirtildi. Toplam ödenecek taksit tutarı 15 Bin 816 olarak açıklanırken toplam kredi ödemesi 10 yıl yani 120 ay olarak ödenecek.

BAŞVURU İÇİN GEREKENLER

Ziraat Bankası'nın konut kredisinden faydalanmak isteyenlerin en yakın Banka şubelerine gelerek aşağıdaki gerekli belgeleri ulaştırmaları bekleniyor.

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
  • Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
  • Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,
  • Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi,
  • Şubece talep edilebilecek diğer belgeler

Koşulları sağlayan ve belgeleri tamamlayan vatandaşlar için konut kredisi alımı hemen başvuru günü gerçekleştirilecek.