Ziraat Bankası'ndan acil nakde sıkışanlara 15 Bin TL tüketici kredisi! Aylık 1700 TL ödeyeceksiniz

Ziraat Bankası tarafından milyonlara can suyu olacak tüketici kredisi açıklaması geldi. Anında cebinize 15 Bin TL ödeme yapılacak.
Ziraat Bankası'ndan acil nakde sıkışanlara 15 Bin TL tüketici kredisi! Aylık 1700 TL ödeyeceksiniz

Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yerini alan köklü banka Ziraat Bankası'ndan acil ihtiyacı olanlara tüketici kredisi kapısı açıldı.

6464c73f86b24479fc3e1cb7-1.webp

Ziraat Bankası'ndan acil nakde sıkışanlara 15 Bin TL tüketici kredisi! Aylık 1700 TL ödeyeceksiniz- Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden tüketici kredisine ilişkin olarak vade ve ödeme seçeneklerini duyurdu. Acilen paraya sıkışan, yeni bir elektronik araç almak isteyen ya da parayı para ile çevirmeye çalışan bir çok zorda kalan vatandaşa umut olacak kredinin detaylrı belli oldu.

Banka, bir çok farklı tüketici kredi limitlerinin bulunduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, 'Tüketici Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz.' denildi.

15 BİN TL İÇİN AYLIK 1700 TL ÖDEME

Ortalama 15 Bin TL üzerinden yapılan tüketici kredisi hesaplamalarına göre bakıldığında Ziraat Bankası tarafından 12 ay vade seçeneği sunuluyor. 12 Aylık ödeme tutarı bulunan 15 Bin TL'nin ise toplam faiz oranı %3,94 olarak açıklandı.

Bu durumda 1 yıllık ödeme planı çizelgesinde bankaya 15 Bin TL karşılığında aylık olarak 1704 TL'lik ödemeler yapılacak.

Aşağıda bankanın resmi web sitesi üzerindeki tüketici kredi hesaplaması yer alıyor.

bk.jpg

Ziraat Bankası'nın resmi web adresi üzerinden yapılacak olan incelemelerde tüm vatandaşlar kendi belirledikleri tüketici kredi limitleri ve vade oranları üzerinden faizleri öğrenebilecekler.

Tüketici kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası şubelerini ziyaret ederek işlemlerini gerçekleştirebilirler.