Ziraat Bankası’ndan emeklilere 4.500 TL ödeme duyurusu geldi

Milyonlarca emekli temmuz ayında aldıkları ara zam sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile 5 bin TL emekli ikramiyelerini de hesaplarında gördüler. Geçim konusunda zorluk yaşayan emekliler son dönemlerde promosyon ödemelerini de araştırıyor!
Ziraat Bankası’ndan emeklilere 4.500 TL ödeme duyurusu geldi

Emeklilere promosyon ödemesi konusunda devreye giren Ziraat Bankası, emeklilere 4 bin 500 TL ödeme yapacağını duyurdu. Maaş miktarına göre farklılık gösteren promosyon ödemelerinde Ziraat Bankası'nın yapacağı ödemeler açıklandı. Banka, detayları web sitesi üzerinden duyurdu.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında emekli maaş promosyon ödemelerine ilişkin detayları da aktardı. Buna göre maaş miktarı dikkate alınarak yapılacak ödemelerde en düşük maaşın 7 bin 500 TL olduğu ifade edilerek, yapılacak ödemeler şu şekilde sıralandı:

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere, promosyon ödemesi yapılmaktadır.

3 YIL ŞARTI VAR

Promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan maaşını almayı taahhüt etmesi gerektiği açıklandı. Ziraat Bankası ödemelere ilişkin yaptığı açıklamasında başvurular için, “Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile almak isteyen müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir” açıklamasını yaparak, emeklileri bilgilendirdi.

EMEKLİ MÜŞTERİLERE AVANTAJLAR

Maaşını Ziraat Bankası’na taşımak isteyen emekliler için ayrıca Ziraat Bankası’nın sunduğu avantajlar da ek olarak açıklandı. Banka yaptığı açıklamasında katılım mobil ve internet şubesi üzerinden para transferlerinde masraf alınmayacağını ifade etti.

Aynı zamanda bütün kamu banklarının ATM’lerinden de masrafsız para çekilebileceği ifade edildi. Ziraat Bankası promosyonundan yararlanmak isteyen emeklilerin en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmesi gerektiği aktarıldı.