Ziraat Bankası'ndan proje kapsamında 1 milyon TL'ye kadar kredi desteği!

Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesinde yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte vatandaşlara kredi desteklerinin verileceği öğrenildi.
Ziraat Bankası'ndan proje kapsamında 1 milyon TL'ye kadar kredi desteği!

Ziraat Bankası ve Valiliklerin ortak harekete geçirdiği Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesinde son dakika gelişmesi! Banka tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Valilikler ve Kooperatifler ile yapılan görüşmeler sonucunda kredi limitlerinin artırıldığı öğrenildi.

KREDİNİN AMAÇLARI AÇIKLANMIŞTI!

Konu ile ilgili Ziraat Bankası'nın daha önce yaptığı açıklamalarda projenin kapsamı “Ülkemizin küçükbaş hayvancılık konusundaki potansiyeli çok yüksek. Bitki örtüsü, coğrafi koşulları, yerli koyun ırkları gibi pek çok faktör bu potansiyeli destekliyor. Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var Projesi, ülkemizin
küçükbaş hayvan sayısının 80 milyon başın üzerine çıkarılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamayı
ve her ilin küçükbaş hayvancılık potansiyelini kendi içinde değerlendirerek, oluşacak ekonomik değerin o ilde kalmasını hedefliyor. Projeye özel düzenlemelerimiz ve Valiliklerimizle yaptığımız işbirliği ile tedarik, pazarlama, satış ve finansmana erişim daha da kolaylaşıyor. Uygulamanın başladığı iller, çevre illere de örnek oluyor” şeklinde yapılan açıklamalar ile duyurulmuştu.

Bugün Ziraat Bankası tarafından yapılan son açıklama ile birlikte de vatandaşlara verilen kredi limitlerinin artırıldığı öğrenildi. Yeni tutarlar ise belli oldu.

ZİRAAT BANKASI DUYURDU!

Konu ile ilgili Ziraat Bankası tarafından Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi kapsamında kredi limitlerinin artırıldığı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesinde; Bankamızın büyükbaş süt hayvancılığı konusunda Birlikler ve Kooperatifler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilerimizin kullanabileceği kredi üst limiti 1.000.000 TL’ye, küçükbaş hayvancılık konusunda Valilikler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilerimizin kullanabileceği kredi üst limiti 400.000 TL’ye çıkarılmıştır. Üreticilerimize hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde açıklamalar müşterilere yapıldı.

Projenin genel olarak kapsamına bakıldığı zaman ise büyükbaş süt hayvancılığı konusunda limitlerin 1.000.00 TL'ye çıkarıldığı, küçükbaş hayvancılık konusunda ise 400.000 TL'ye çıkarıldığı öğrenilmiş oldu.