225 Bin Liralık Kira Borcu Olduğu İddia Edilen Defne Samyeli Ev Sahibi Hakkında Manevi Tazminat Davası Açtı

Cem Yılmaz ile olan ilişkisi ve yaşanan ayrılık sonrası gündemdeki yerini koruyan Defne Samyeli son olarak ev sahibi tarafından ortaya atılan kirayı ödemediği iddiaları ile gündeme gelmişti.
225 Bin Liralık Kira Borcu Olduğu İddia Edilen Defne Samyeli Ev Sahibi Hakkında Manevi Tazminat Davası Açtı

Cem Yılmaz ile olan ilişkisi ve yaşanan ayrılık sonrası gündemdeki yerini koruyan Defne Samyeli son olarak ev sahibi tarafından ortaya atılan kirayı ödemediği iddiaları ile gündeme gelmişti. Defne Samyeli kendi hakkında evinin kirasını ödemediği iddiasında bulunan ev sahibinden şikayetçi oldu ve 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.Detaylar haberimizde...

Ekranların sevilen yüzü Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile uzun süren ilişkisini sonlandırmış, hemen ardından Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile yeni bir ilişkiye başlaması ile son derece zorlu günler geçirmişti.



Aynı dönemde ev sahibi tarafından ortaya atılan kirayı ödemediği iddiaları ile de yıpranan ünlü isim ev sahibi hakkında ev sahibi Yusuf Araz hakkında manevi tazminat davası açtı.



EV SAHİBİ AYLIK KİRASI 12 BİN 500 LİRA OLAN EVİNDEN 18 AYDIR KİRA ALMADIĞINI İDDİA ETMİŞTİ



Hatırlanacağı üzere Defne Samyeli'nin oturduğu evin sahibi olan Yusuf Araz magazin muhabirlerine açıklama yaparak Defne Samyeli'nin kendisine yaklaşık 18 aydır kira ödemediğini ve 225 bin liralık kira borcu olduğunu iddia etmişti.



Yusuf Araz, kiracısına ulaşamadığını, 12 bin 500 lira üzerinden aylık ödeme ile anlaştıkları evinden yaklaşık 1,5 senedir kirasını alamadığını, Defne Samyeli'nin kendisine gönderdiği notlara da dönüş yapmadığını söyleyerek gündeme bomba gibi düşmüştü.



225 Bin Liralık Kira Borcu Olduğu İddia Edilen Defne Samyeli Ev Sahibi Hakkında Manevi Tazminat Davası Açtı



DEFNE SAMYELİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU, EV SAHİBİNİ MAHKEMEYE VERDİ!



İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulunan Defne Samyeli ev sahibinin kendisini rezil edeceği ve şantajda bulunduğu iddiası ile şikayetçi oldu ve 50 bin liralık tazminat davası açtı.



Dava dilekçesinde Samyeli'nin avukatı "Davalının basına yaptığı açıklamanın doğruluk payı olmamakla birlikte bu hareketin müvekkilimi zor durumda bırakmak ve kamuoyu önünde adını karalamak için kasten yapılmış olduğu açıktır" ifadeleri ile böyle bir durumun olmadığı beyan edildi.



Emlak365.com