AK Parti'de Bir Koronavirüs Şoku Daha! AK Partili Vekil Covid-19 Testinin Pozitif Çıktığını Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'de bazı milletvekillerinin koronavirüse yakalandıkları açıklanmıştı.
AK Parti'de Bir Koronavirüs Şoku Daha! AK Partili Vekil Covid-19 Testinin Pozitif Çıktığını Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'de bazı milletvekillerinin koronavirüse yakalandıkları açıklanmıştı. Yaz aylarında etkisini yeniden artırmaya başlayan koronavirüs salgınında bir vekil daha salgına yakalandığını duyurdu.

Yaz aylarında sosyal hayatın daha aktif olması nedeniyle koronavirüs salgını etkileri devam ediyor.



Salgının etkileri o kadar çok arttı ki, uzmanlar ikinci dalganın daha büyük çaplı olabileceği uyarısında bulundular. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu Üyeleri bu konuda vatandaşları uyarırken tedbirlere uyulması gerektiğini altını çiziyorlar.



AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ AHMET AKAY KORONAVİRÜSE YAKALANDI



Koronavirüs ile ilgili bu uyarılar gelirlen siyasilerden de yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti'de bazı milletvekillerinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Bayram sonrası bir AK Partili vekil daha koronavirüs testi sonucunun pozitif olduğunu duyurdu.



AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında koronavirüse yakalandığını ama durumunun iyi olduğu söyledi.



Ahmet Akay, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "“Değerli hemşehrilerim, düzenli olarak yaptığımız Covid-19 testlerimiz negatif çıkmıştı. Ancak dün yaptırdığımız testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Şu anda evimde dinlenmekteyim ve hamd olsun sağlık durumum gayet iyi. Dualarınızı esirgemeyiniz.”" ifadelerini kullandı.



Emlak365.com