Bugün Bankalar Açık Mı? Banka Şubeleri Ve PTT Şubeleri 30 Temmuz 2020 Perşembe Arefe Günü Saat Kaça Kadar Açık Olacaklar?

Kurban Bayramı öncesinde bankacılık işlemleri ve PTT şubelerinden yapılacak olan işlemler ile alakalı olarak vatandaşlar büyük bir merak içerisine girdiler.
Bugün Bankalar Açık Mı? Banka Şubeleri Ve PTT Şubeleri 30 Temmuz 2020 Perşembe Arefe Günü Saat Kaça Kadar Açık Olacaklar?

Kurban Bayramı öncesinde bankacılık işlemleri ve PTT şubelerinden yapılacak olan işlemler ile alakalı olarak vatandaşlar büyük bir merak içerisine girdiler. 20 Temmuz 2020 Perşembe Arefe günü banka şubeleri ve PTT şubeleri açık olacak mı? Bankalar ve PTT saat kaça kadar hizmet verecek? Bugün bankalar saat kaça kadar açık olacak?

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı Kurban Bayramı heyecanı sararken günlük hayata ilişkin bazı meraklar da oluştu. 30 Temmuz 2020 Perşembe Arefe günü bugün banka şubeleri açık olacak mı? Bugün PTT şubeleri açık olacak mı? Banka şubelerinde ve PTT şubelerinde işlem yapacak olan vatandaşlar saat kaça kadar bu işlemlerini gerçekleştirebilecekler?



31 Temmuz 2020 Cuma günü Kurban Bayramı başlayacak. Kurban Bayramı öncesinde Arefe günü 30 Temmuz 2020 Perşembe günü vatandaşlar bankalarda ve PTT şubelerinde son işlemlerini yapmak için büyük bir telaş yaşıyorlar. Resmi tatil bugün öğle saatlerinde başlıyor. Öğleden sonra Kurban Bayramı tatiline girilecek.



BUGÜN BANKA ŞUBELERİ VE PTT ŞUBELERİ SAAT KAÇA KADAR AÇIK OLACAK?



Resmi tatil olması sebebiyle bugün banka şubeleri ve PTT şubeleri öğleye kadar hizmet verecekler. Öğleden sonra bu iş yerlerinden vatandaşlar hizmet alamayacaklar. 12:30'dan sonra banka şubelerine ve PTT şubelerine gidecek olan vatandaşlar buraların kağandığını görecekler. Şubelerden gerçekleştirilecek olan işlemler için bayram sonrasını beklemek zorunda kalacaklar.



İŞLEM YAPMAYAN GECİKMEYE DÜŞECEK



Vadesi bugün dolan bankacılık işlemleri için vatandaşlar öğleden önce banka şubelerinden işlemlerini yapmaları gerekiyor. Aksi durumda 4 günlük bir tatilin ardından işlemler yapılabilecek ve vatandaşlar gecikmeye düşecekler.



PTT ŞUBELERİ BUGÜN SAAT KAÇTA KAPANACAK?



PTT şubeleri ise banka şubeleri gibi saat 12:30'dan sonra hizmet veremeyecekler. Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği ve sosyal yardımları PTT şubelerinden alan vatandaşlar bugün öğleye kadar tahsilat yapabilecekler. Ancan işlemlerini öğleden sonraya bırakacak olan vatandaşlar paralarını çekebilmek için 4 Ağustos 2020 Çarşamba gününü beklemek zorunda kalacaklar.



Emlak365.com