Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekonomi Açıklaması! Destek Paketleriyle İşçisinden Sanayicisine Her Kesimin Yanında Olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan katılmış olduğu bir tören kapsamında yaptığı konuşmasında ekonomi gündemini ele aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekonomi Açıklaması! Destek Paketleriyle İşçisinden Sanayicisine Her Kesimin Yanında Olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan katılmış olduğu bir tören kapsamında yaptığı konuşmasında ekonomi gündemini ele aldı. Son dönemlerde ekonomi alanında yapılan eleştirilere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide açıklanan desteklerle her kesimden vatandaşın yanında olduğumuzu gösterdik, dedi.

TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi'nin açılış töreni Gebze'de gerçekleştirildi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu. Hem açılışı gerçekleştirilen kurum için değerlendirmelerde bulunan Bakan Kurum hemde ekonomi başlıklarına kısaca değindi.



CUMHRUBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EKONOMİ AÇIKLAMASI



Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında ilk olarak ekonomi alanında sağlanan desteklere değindi. Pandemi sürecinde hem çalışanlara hemde işverenlere sağlanan destekleri hatırlacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya ekonomisi ile Türkiye ekonomisi kıyasladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye ilişkin konuşmasında, "Ekonomide açıkladığımız destek paketleriyle işçisinden sanayicisine her kesimden insanımızın yanında olduğumuz gösterdik Dünyada yatırımların yavaşladığı bir dönemde ardı ardına açılışlar gerçekleştirdik.Birileri fil dişi küllerde ahkam keserken milletimize karamsarlık yayarken hedefimize doğru kararlılıkla yürüyoruz." ifadelerini kullandı.



7 Farklı Alt Yapı Projesi



Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında ise teknoloji ve sanayi alanında ortak düzenlenen çalışmalara değindi. Bu alanda TÜBİTAK başta olmak üzere özel sektöründe önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Gebze ve Ankara'da 7 farklı alt yapının teknoloji eko sistemine kazandırılacağını duyurdu. Önümüzdeki dönem için yeni bir lise çalışmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜBİTAK Fen Lisesi'nin 2021 2022 eğitim döneminde açılacağını söyledi.



Emlak365.com