Devlet Bahçeli'nin 'Evine Dön' Çağrısına Meral Akşener'den Yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için yapmış olduğu “evine dön” açıklamasına bugün Akşener'den cevap geldi.
Devlet Bahçeli'nin 'Evine Dön' Çağrısına Meral Akşener'den Yanıt!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için yapmış olduğu “evine dön” açıklamasına bugün Akşener'den cevap geldi. Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendiren Akşener, Türkiye'nin siyasi magazinle kaybedecek vakti olmadığını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e “evine dön” çağrısında bulunması siyasi gündeme bomba gibi düştü. Bahçeli'nin açıklamaları hem sosyal medyada hem de siyaset arenasında çokça tartışıldı. Çağrının yapıldığı Meral Akşener'den ise bugün konuyla alakalı olarak cevap geldi.



ERDOĞAN ORTAĞINA SAHİP ÇIKSIN!



Meral Akşener yapmış olduğu değerlendirmede, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Lüttfen ortağı ile ilgilensin. Erdoğan'ın ilgisi azaldıkça Bahçeli benimle ve partimizle alakadar olmaya başlıyor. Biz bundan bıktık, usandın. Sayın Erdoğan ortağına sahip çıksın.” dedi.



TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİ EKONOMİDİR!



Siyasi magazin ile alakalı olarak konuşmayı doğru bulmadığını söyleyen Meral Akşener, “Sayın Bahçeli'nin açıklamalarını siyasi nezaketle bağdaştıramıyoruz. Türkiye'nin ekonomik olarak büyük problemleri varken siyasi magazinle vakit kaybedemeyiz. Esnafımız kan ağlıyor, işçimiz ve işsiz gençlerimizin geleceğe dair umutları yok olmuş, tarım diye bir şey bırakılmamış ve bu kadar meselemiz varken biz magazin derdine düşmüşüz. Milletle alay etmektir bu ve Sayın Bahçeli'ye de yakışmaz.” ifadelerini kullandı.



MİLLETİN DERDİYLE DERTLENMEYENLER CAN SIKINTISINDAN MAGAZİN GÜNDEMİ PEŞİNE DÜŞÜYORLAR!



Siyasetçilerin milletin sesini en çok dinlemesi gereken bir süreçten geçildiğini söyleyen Meral Akşener, “Milletin sesini duymayı unutanlar siyasi magazin derdine düşüyorlar. Ben zaten evimdeyim Sayın Bahçeli bunu dert etmesin. Bizim evimiz milletimizin gönlüdür. Bunu bile idrak edemeyenler nasıl milletin sesini duyacaklar. Duymuyorlar, insanımız kan ağlıyor umurlarında mı? Biz milletimizin dertleriyle dertleniyoruz. Derdi tasası olmayanlar da can sıkıntısından magazinsel gündemler üretmeye çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com