Gençlerin En Başarılı Bulduğu Belediye Başkanları İlk İki Sırada Sürpriz İsimler Var

Areda Survey tarafından gerçekleştirilen bir anket ile gençler büyükşehir belediye başkanlarına ilişkin görüşlerini paylaştılar.
Gençlerin En Başarılı Bulduğu Belediye Başkanları İlk İki Sırada Sürpriz İsimler Var

Areda Survey tarafından gerçekleştirilen bir anket ile gençler büyükşehir belediye başkanlarına ilişkin görüşlerini paylaştılar. En başarılı belediye başkanının oylandığı araştırmada AK Partili Bursa Belediye Başkanı ile CHP'li Antalya Belediye Başkanı ilk iki sırada yer aldılar.

Yerel seçimlerin üzerinden uzun bir zaman geçmesinin ardından belediye başkanlarının hizmetlerine yönelik araştırmalar arttı.



Bu alanda farklıı farklı araştırmalar yapan şirketler en son gençlere yönelik bir çalışma gerçekleştirdiler. AREDA Survey tarafından yapılan bir araştırmada belli bir yaş aralığında olan vatandaşların en başarılı buldukları belediye başkanları belirlendi.



GENÇLERİN EN BAŞARILI BULDUĞU BELEDİYE BAŞKANLARI



AREDA Survey tarafından gerçekleştirilen araştırma, 17 yaşından büyuk olan ve 35 yaşından küçük vatandaş arasında yapıldı.



Söz konusu araştırmaya toplam 7 bin 622 genç vatandaş katıldı. Yerel seçimlerin ardından göreve başlayan belediye başkanlarına yönelik gerçekleştirilen ankette; en başarılı olan isimler soruldu. Türkiye nüfusunun en fazla olduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya büyükşehir belediye başkanlarına yönelik yapılan anketten çıkan sonuçlar ise şekilde;



1-) AK Partili Alinur Aktaş yönetimindeki Bursa Büyükşehir Belediyesi, yüzde 67.1



2-) CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yüzde 65



3-) CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 63.2



4-) CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 60.7



5-) CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 60.4



Emlak365.com