İsmail Küçükkaya'nın Erken Seçim İddiası Siyaseti Hareketlendirdi! 2021'de Erken Seçim Yapılacak Mı?

Fox TV'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya, erken seçim ile alakalı olarak yaptığı açıklamalarla gündem belirledi.
İsmail Küçükkaya'nın Erken Seçim İddiası Siyaseti Hareketlendirdi! 2021'de Erken Seçim Yapılacak Mı?

Fox TV'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya, erken seçim ile alakalı olarak yaptığı açıklamalarla gündem belirledi. İsmail Küçükkaya'nın açıklamalarına göre Ak parti 2021'de baskın bir erken seçim planlıyor. 2021'de erken seçim yapılacak mı?

Fox Tv'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya'nın erken seçim ile alakalı olarak değerlendirmeleri siyaset gündeminin zirvesine oturdu. Katıldığı bir canlı yayında siyaset gündemini yorumlayan İsmail Küçükkaya, AK Parti'nin 2021 yılında erken seçime gitmeyi planladığını söyledi.



ERKEN SEÇİME GİDİLECEK İDDİASI



AK Parti hükümetinin Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi'ni ve Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'ni devre dışı bırakmak için erken seçim planlarını yaptığını söyleyen İsmail Küçükkaya, “AK Parti hükümeti erken seçim için planlama yapmaya başladı. Baskın bir erken seçimle kendi içerisinden kurulan DEVA Partisi'ni ve Gelecek Partisi'ni devre dışı bırakmayı planlıyorlar.” dedi.



Gazetecilere yönelik işlemlerin erken seçimin ayak sesleri olduğunu vurgulayan İsmail Küçükkaya, “Seçimin ayak sesleri duymaya başladık. Etki alanı geniş olan gazeteciler bir şekilde susturulmaya çalışılıyor. AK Parti 2023'te seçim olacak dese de 2021'de uygun bir zamanda seçim kararı almayı düşünüyorlar.” ifadelerini kullandı.



DEVA PARTİSİ VE GELECEK PARTİSİ İÇİN ERKEN SEÇİM ÖNLEMİ



AK Parti iktidarının baskın bir erken seçimle yeniden iktidar olma planı yaptığının altını çizen İsmail Küçükkaya, “Muhtemelen 2021 yılında erken seçim olacak. AK Parti'nin bu planının tek amacı var. Kendi içerisinden çıkan siyasi partilerin bir alternatif haline gelmelerini beklemeden seçime giderek onları devre dışı bırakmak istiyorlar.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com