İstanbul'dan Bunalan Burcu Esmersoy Bodrum Yalıkavak'ta 2 Milyon TL'ye Ev Alıyor!

Tatil tercihi için Bodrum'u seçen ünlü sunucu Burcu Esmersoy ani bir kararla ev alıp Bodrum'a yerleşmeye karar verdi.
İstanbul'dan Bunalan Burcu Esmersoy Bodrum Yalıkavak'ta 2 Milyon TL'ye Ev Alıyor!

Tatil tercihi için Bodrum'u seçen ünlü sunucu Burcu Esmersoy ani bir kararla ev alıp Bodrum'a yerleşmeye karar verdi. Yakın çevresine bu kararını anlatan Burcu Esmersoy'un Bodrum'da satın alacağı ev için 2 Milyon TL'yi gözden çıkardığı ifade edildi.

Yaz aylarının gözde tatil merkezi olan Bodrum ünlü isimlerin de uğrak mekanı haline geldi. Bodrum'a giderek tatil yapan ünlü isimler bu güzide tatil beldesinden ev satın almak için harekete geçiyorlar. Bodrum'da ev almak isteyen ünlüler kervanına güzel sunucu Burcu Esmersoy da katıldı.



BURCU ESMERSOY BODRUM'DAN EV BAKIYOR



Tatil için Bodrum'a giden Burcu Esmersoy, buradan bir ev satın alarak yerleşmeye karar verdi. Özellikle Yalıkavak bölgesini oldukça beğenen ünlü sunucu bu kararının hemen ardından harekete geçti. Bazı emlakçılarla görüşme yapan Burcu Esmersoy'a emlakçılar 5 tane farklı ev gösterdiler.



2 MİLYON TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI



Bodrum Yalıkavak'ta emlakçılarla 5 farklı evi gezen Burcu Esmersoy bir eve kelimenin tam anlamıyla hayran kaldı. Hayallerimdeki evi buldum diyen Burcu Esmersoy'un bu ev için 2 Milyon TL'yi gözden çıkardığı belirtildi.



Burcu Esmersoy beğendiği evi satın alırsa yılın büyük bölümünü Bodrum'da geçirmeyi planlıyor. Ünlü sunucu bu şekilde hem tatillerde oteller yerine ev konforuna kavuşmayı hem de İstanbul'un karmaşasına katlanmaktan kurtulmayı amaçlıyor.



Emlak365.com