MHP Lideri Bahçeli'den Muharrem İnce'nin Parti Kuracak İddialarına Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde siyasi gündemde yer alan Muharrem İnce'nin yeni bir parti kuracak iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
MHP Lideri Bahçeli'den Muharrem İnce'nin Parti Kuracak İddialarına Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerde siyasi gündemde yer alan Muharrem İnce'nin yeni bir parti kuracak iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Devlet Bahçeli'nin siyasi gündemin sıcak konusuna ilişkin sözleri.

Siyasi gündemin en fazla konuşulan konu başlıkları arasında, Muharrem İnce'nin Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılıp yeni bir parti kuracağı iddiaları.



Muharrem İnce bu konuda kendi Twitter hesabından bayram mesajı ile bilrikte bir açıklamada bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı. "Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım."



DEVLET BAHÇELİ'DEN MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI



Muharrem İnce'nin bu açıklamalarının ardından ise konuya ilişkin yeni bir değerlendirme geldi.



Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın mensupları ile biraraya geldiği konuşmasında gündemin önemli konularına ilişkin düşüncelerini paylaştı. Konuşmasının bir bölümünde Muharrem İnce hakkında ortaya çıkan iddialara değinen Devlet Bahçeli şu ifadeleri kullandı.



"CHP'de sular durulmaz, nitekim kaynayan tencere kapak tutmaz. CHP hiziplerin, farklı ideolojik akımların, fuzuli politik akıntıların baskısı altında.



Sayın İnce parti kurar mı kurmaz mı bilemem, ama bildiğim bir şey var, CHP'yi saat gibi kuranlar, sabırla kurgulayanlar, Türkiye'nin karşısına kurşun asker gibi dikenler boş durmuyor. Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP'nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor. "



Emlak365.com