Muhalefetin Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olmalı Anketinde Çarpıcı Sonuç! Çatı Aday Ne İmamoğlu Ne Akşener Çıktı

Erken seçim tartışmalarının gündemi meşgul etmeye devam ettiği Temmuz ayı için son anket sonuçları açıklandı.
Muhalefetin Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olmalı Anketinde Çarpıcı Sonuç! Çatı Aday Ne İmamoğlu Ne Akşener Çıktı

Erken seçim tartışmalarının gündemi meşgul etmeye devam ettiği Temmuz ayı için son anket sonuçları açıklandı. Muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı sorusuna yanıt arayan ankette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i geride bırakan sürpriz isim birinci oldu. Detaylar haberimizde..

Türkiye erken seçim tartışmaları ile siyasette hareketli günler yaşamaya devam ederken bir yandan da anket çalışmalarının sonuçları yakından takip ediliyor.



Anket şirketleri tarafından açıklanan son sonuçlar siyasetin hareketli gündemini ortaya koyarken özellikle de çatı aday anketi büyük yankı uyandırdı.



MANSUR YAVAŞ MUHALEFETİN ORTAK ÇATI ADAYI MI OLACAK?



Konu hakkında AREA tarafından yapılan anket çalışması sonuçları ilan edildi.



Ankete katılan kişilere bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa muhalefetin ortak çatı adayı kim olmalı sorusu yöneltildi.



Katılımlar kendilerine yöneltilen "Cumhurbaşkanlığı seçiminde aşağıda belirtilen isimlere; muhalefetin ortak adayı olması durumunda oy verir misiniz?" sorusuna ağırlıklı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adı ile yanıt verdi. Mansur Yavaş yüzde 47,7 oy oranı ile Mansur Yavaş birinci olurken Yavaş'ı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 43,3 oy oranı ile takip etti.



Meral Akşener yüzde 37 alırken, Muharrem İnce yüzde 27,4 oy oranı aldı. 21,2 oy oranı alan Abdullah Gül'ü Ali Babacan 16,2 oy oranı ile izledi.



EKREM İMAMOĞLU KAN KAYBETMEYE DEVAM EDERKEN MANSUR YAVAŞ YÜKSELİYOR!



İstanbul Belediye Başkanı seçilirken geleceğin Cumhurbaşkanı adayı olarak lanse edilen Ekrem İmamoğlu anketlerde kan kaybetmeye devam ederken belediye başkanı seçildikten sonra başarılı icraatlara imza atan Başkan Yavaş'ın ise oy oranı artmayı sürdürdü.



Emlak365.com